Ajankohtaista

Kaurialan ylioppilaat kirjoittivat paremmin kuin koskaan

1.6.2022

Kaurialan lukion opiskelijat menestyivät kevään 2022 ylioppilaskirjoituksissa erityisen hyvin. Kokonaisuutena kevään ylioppilaskirjoitusten tulokset olivat lukiossa paremmat kuin koskaan aikaisemmin: yhteensä 91 Laudatur-arvosanaa ja 217 Eximia-arvosanaa.

Kokonaisuudessaan Kaurialan lukion kevään 2022 ylioppilaskokeen kirjoittajista 34,8 % sai L- tai E-arvosanan. Ylioppilaskirjoitusten pakollisten aineiden (neljä yo-koetta) puoltoäänien keskiarvo oli 19,67 ja kaikkien yo-kokeiden puoltoäänikeskiarvo oli 28,35.

– Kaurialan lukion tulokset ovat paremmat kuin koskaan ennen. Onnittelen Kaurialan kevään ylioppilaita ja henkilöstöä hyvin tehdystä työstä. Kaikista korona-ajan vaikeuksista huolimatta tulokset ovat lopulta huippuluokkaa, iloitsee rehtori Tuomo Iltanen.

Pitkän matematiikan ylioppilaskirjoitusten tuloksissa Kaurialan lukio sijoittuu Suomen kärkeen: Kaurialan lukio on koko Suomessa viiden parhaan lukion joukossa Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön myöntämien pitkän matematiikan ylioppilaskokeen menestyjille myönnettävien stipendien määrässä (pistemäärä vähintään 110/120).

Kaurialan lukion opiskelijoiden opinnot ja ylioppilaskirjoitukset ovat edenneet tänä keväänä suunnitellusti: lukiosta valmistuvat lauantaina 4.6.2022 ylioppilaiksi kaikki ne 156 opiskelijaa, jotka olivat suunnitelleet valmistumisensa täksi kevääksi 2022. Tämä on tulos, jota koko Kaurialan lukio juhlii lauantaina 4.6.2022.

Iltanen on erityisen iloinen siitä, että kaikki ne, joiden tavoitteena oli päästä ylioppilaaksi tänä keväänä, myös siinä onnistuivat.

– Haluan korostaa sitä, että huippuarvosanat eivät ole niin tärkeitä, vaan se että jokainen pääsee elämässään eteenpäin ja jatkamaan opintojaan sekä tavoittelemaan unelmiaan, hän sanoo.

Sivua päivitetty 1.6.2022 kello 10:48

Uusimmat uutiset

Kaurialan lukio juhlii – pääjuhla la 4.5 – ilmoittaudu mukaan!

Kaurialassa juhlitaan kahtena päivänä, joihin sinä – Hämeenlinnan tyttölyseosta tai Kaurialan lukiosta valmistunut alumni – olet tervetullut. Voit osallistua varsinaiseen […]

Lue lisää

21.3.2024

Kaurialan lukio juhlii – luokkakokousilta pe 3.5. – ilmoittaudu mukaan!

Kaurialassa juhlitaan kahtena päivänä, joihin sinä – Hämeenlinnan tyttölyseosta tai Kaurialan lukiosta valmistunut alumni – olet tervetullut. Voit osallistua varsinaiseen […]

Lue lisää

21.3.2024

Kaurialan lukio – tiedettä, taidetta ja kulttuuria jo sadan vuoden ajan

Vuosi 2024 on 100-vuotiaan Kaurialan lukion juhlavuosi. Juhlavuoteen kuuluu lukuisia tapahtumia, joita vietämme yhteistyössä Kaurialan lukion alumnien sekä vanhempainyhdistyksen kanssa.  […]

Lue lisää

8.1.2024