Kaurialan lukioon haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa Opintopolku.fi-sivustolla.

Yhteishaku syksyllä 2021 alkavaan koulutukseen on päättynyt.

Opetussuunnitelma muuttuu, ja syksyllä 2021 aloittavat noudattavat uutta opetussuunnitelmaa. Se lisätään kotisivulle, kun se on valmis.

Alla on infoa lukiosta, uuden opetussuunnitelman tuntijako sekä ohjeita siitä, miten haetaan ja miten toimitaan kesällä, kun opiskelupaikka varmistuu.

Huolehdithan, että valinnan jälkeinen informaatio lähetetään yhteishaussa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen!

Haku tiedelukioon (1.8.2021 alkaen matematiikka- ja luonnontiedelukio)

Matemaattis-luonnontieteelliselle erityistehtävälinjalle (tiedelukio) hakeneille ei järjestetä pääsykoetta keväällä 2021, vaan valinta perustuu painotettuun perusasteen päättötodistuksen keskiarvoon (painokertoimet: matematiikka 3, fysiikka, kemia, biologia, maantieto sekä äidinkieli ja kirjallisuus 2). Kyseessä on lukuaineiden keskiarvo (myös B2- ja A2-kieli).

Opiskelijavalinnoista ilmoittaminen

Lukioon valitut opiskelijat julkaistaan koulun kotisivuilla (jos julkaisulupa on annettu) aikaisintaan 17.6.2021. Valituille lähetetään sähköposti, jonka mukana tulee ohjeistusta  tärkeistä opintojen aloitukseen liittyvistä asioista. Varmistathan, että yhteishakusi tiedoissa sähköpostiosoite, joka toimii myös peruskoulun jälkeen.

Opiskelupaikka pitää vastaanottaa Opintopolussa viimeistään 1.7.2021!

Mikä on tiedelukio?

Tiedelukio on erinomainen vaihtoehto,  jos olet kiinnostunut ja innostunut matematiikasta ja/tai luonnontieteistä. Tiedelukio tarjoaa hienon mahdollisuuden opiskella näitä kiinnostavia oppiaineita tavallista lukiota laajemmin.

Lue lisää tiedelukiosta

Sivua päivitetty 12.5.2021 kello 10:41