Kaurialan lukioon haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa Opintopolku.fi-sivustolla.

Yhteishaku syksyllä 2022 alkavaan koulutukseen on 22.2.–22.3.2022.

Huolehdithan, että valinnan jälkeinen informaatio lähetetään yhteishaussa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen!

Seuraavista linkeistä pääset katsomaan, mm. sitä, millaista lukio-opiskelu on, millainen on tuntijako, millaista valinnaista tarjontaa ensimmäisenä lukiovuonna on.

Tervetuloa Kaurialan lukioon

Ensimmäisen vuoden valinnaista tarjontaa

Ensimmäisen vuoden pakolliset opinnot työjärjestyksessä

Haku matematiikka- ja luonnontiedelukioon (aiemmin tiedelukio)

Matemaattis-luonnontieteelliselle erityistehtävälinjalle eli matematiikka- ja luonnontiedelukioon hakeneille ei näillä näkymin järjestetä pääsykoetta keväällä 2022, vaan valinta perustuu painotettuun perusasteen päättötodistuksen keskiarvoon (painokertoimet: matematiikka 3, fysiikka, kemia, biologia, maantieto sekä äidinkieli ja kirjallisuus 2). Kyseessä on lukuaineiden keskiarvo (myös B2- ja A2-kieli).

Klikkaa tästä lisätietoa.

Opiskelijavalinnoista ilmoittaminen

Lukioon valitut opiskelijat julkaistaan koulun kotisivuilla (jos julkaisulupa on annettu) aikaisintaan 16.6.2022. Valituille lähetetään sähköposti, jonka mukana tulee ohjeistusta  tärkeistä opintojen aloitukseen liittyvistä asioista. Varmistathan, että yhteishakusi tiedoissa sähköpostiosoite, joka toimii myös peruskoulun jälkeen.

Opiskelupaikka pitää vastaanottaa Opintopolussa viimeistään 30.6.2022!

Mikä on matematiikka- ja luonnontiedelukio?

Matematiikka- ja luonnontiedelukio (aiemmin tiedelukio) on erinomainen vaihtoehto,  jos olet kiinnostunut ja innostunut matematiikasta ja/tai luonnontieteistä. LUMA-lukio tarjoaa hienon mahdollisuuden opiskella näitä kiinnostavia oppiaineita tavallista lukiota laajemmin. Lisäksi opintoihin sisältyy vain erityslukiolaisille tarjottavia opintojaksoja.

Lue lisää tiedelukiosta

Sivua päivitetty 20.1.2022 kello 14:01