Opiskelijakunta

Lukiolain mukaisesti kaikki lukio-opiskelijat muodostavat opiskelijakunnan. Opiskelijakunta ideoi ja toteuttaa muun muassa puurojuhlan, potkiaiset, abigaalan ja penkkaripäivän, toimintapäiviä ja muita tapahtumia. Tule mukaan toimintaan!

Opiskelijakunta on aktiivinen arkisissa oppimisympäristöasioissa sekä koulun kehittämisessä. Lisäksi opiskelijakunnan hankkimat kahvi- ja juoma-automaatit virkistävät monen opiskelijan päivää. Opiskelijakunta pyrkii ottamaan kantaa koulun toimintaan ja järjestää koulukuvauksen syksyisin. Opiskelijakunta on myös opiskelijoiden vaikuttamiskanavan koulun yhteisiin asioihin.

Opiskelijakunnan hallitukseen valitaan yksi tai kaksi edustajaa kustakin ohjausryhmästä.  Puheenjohtaja käy mm. opettajainkokouksissa tuomassa viestiä opettajakunnalle. Lisäksi opiskelijakunnan hallitus tapaa rehtorin kerran kuussa. Hallitus kokoontuu torstaisin klo 13 – 13.30 Walhallassa. Hallituksen kokoukset ovat kaikille avoimia tilaisuuksia.

Hallitukselle osoitettu avustusanomus tulee toimittaa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, matkaa tms. opiskelijakunnan ohjaavalle opettajalle.

Lukuvuoden 2021–2022 hallituksen vastuujäsenet:

  • Puheenjohtaja: Isa Stenvall
  • Varapuheenjohtaja: Aku Ihamäki
  • Sihteerit: Aleksi Kokkonen ja Lenni Jurvanen
Opiskelijakunnan ohjaavat opettajat
  • Johannes Kellomäki
  • Veera Taipale

Iltanen-lehti

Kaurialan lukion opiskelijat ovat perustaneet lukion oman lehden nimeltä Iltanen. Lehden perustajat Liisa Keinonen ja Enni Kenetti kertovat olevansa kaksi kirjoista, syksystä, suklaasta, kirppareista, viherkasveista ja Gilmore Girlseistä intoilevaa vilukissaa, jotka löydät usein koulun kirjastosta. Lue uutinen Iltasesta!

Sivua päivitetty 21.3.2023 kello 10:11