Lammin lukioon haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa Opintopolku.fi-sivuston kautta. Uutena painotuksena Luonto- ja ympäristölinja!

Hakuaika vuoden 2023 syksyllä alkavaan koulutukseen on päättynyt. Seuraava haku on vuoden 2024 yhteishaku. Tervetuloa opiskelemaan Lammille!

Luonto- ja ympäristölinja

Tartu tilaisuuteen ja painota opintojasi luontoon ja ympäristöön jo lukioaikana. Parasta on, että saat myös kaikki muut Lammin lukion edut erityislinjan lisäksi.

Lue lisää

Opintosuunnitelmalomakkeet

Opintotarjotin lukuvuodelle 2023–2024 tulossa.

Luonto- ja ympäristölinjan opintojaksokuvaukset


Lammin lukion historiaa

Lammille saatiin lukio, kun Lammin yhteiskoulu laajeni kahdeksanvuotiseksi oppikouluksi 1.9.1961, siis 60 vuotta sitten. Elettiin suurten ikäluokkien aikaa, ja hiljalleen oli kypsynyt ajatus voida kouluttaa paikkakunnan nuoret myös lukio-opintojen osalta Lammilla, jossa oppikoulu oli toiminut jo vuodesta 1928.

Ensimmäisenä vuonna lukion oppilaiksi otettiin 28 opiskelijaa, joista kolmen vuoden päästä kirjoitti ylioppilaiksi 11. Juhlajulkaisuumme on koottu artikkeleita ja haastatteluja koulustamme eri vuosikymmeninä valmistuneilta ylioppilailta, entisiltä opettajilta ja rehtorilta sekä nykyopiskelijoittemme mietteitä. Moni mielenkiintoinen entinen opiskelijamme on valitettavasti jäänyt tavoittamatta.

Lisätietoja antaa

Raija Markkanen

Opinto-ohjaaja
Raija.Markkanen@kktavastia.fi
+358505090373

Sivua päivitetty 12.4.2024 kello 09:49