Kauriala100

5.2.2024 Kauriala100

Juhlavuoden logo on uusi versio Kaurialan lukion pitkäaikaisen kuvataiteen lehtori Liisa Vartiaisen suunnittelemasta koulun logosta. Logossa on kaksi vastatusten olevaa joutsenta, ja sen kuva-aihe on löytynyt suomensukuisten kansojen kalliopiirroksesta Äänisjärven itärannalta. Joutsen on ihmisen sielun lintu. Joutseneen liittyy puhtauden, kaipauksen, vapauden, itsenäistymisen ja siivilleen nousemisen symboliikkaa.

Juhlavuoden logoa pohdittiin kuvataidetunneilla monien opiskelijaryhmien kanssa. Lopulta päädyimme lopputulokseen; hyvää logoa ei ole tarpeen muuttaa. Logoon lisättiin teksti Kaurialan lukio 100, ja kuva-aihe rajattiin ikuisuutta ja yhtenäisyyttä symboloivan ympyrän sisään.

Opiskelijoiden logo-suunnitelmat eivät toki menneet hukkaan, niistä muodostettiin kuvioyhdistelmiä, joita tullaan näkemään juhlavuoden aikana monessa eri tilanteissa.

Sivua päivitetty 5.2.2024 kello 16:10

Tutustu myös näihin kirjoituksiin

Kansainvälinen Kauriala 23.12.2022

Terveisiä Espanjan auringon alta!

Joulukuussa 2022 opettajamme Mikaela, Katja ja Tanja olivat Espanjan Sevillassa Erasmus+ -rahoitteisessa job shadowingissä ja samalla tutustumassa uuteen yhteistyölukioomme. Kuva on otettu […]

Lue kirjoitus

Kansainvälinen Kauriala 9.11.2023

The Transatlantic Classroom

Tervetuloa projektimme 360-kierrokselle! Yllä olevan kierroksen tähti-ikoneista löydät lisätietoa ja oikean reunan sinisistä painikkeista pääset liikkumaan kierroksella. Projektin taustaa: Alkuvuodesta […]

Lue kirjoitus