4. - 7.5.2022

Lammin lukion musikaali: Fudut tuli!

19:00 - 21:00

Hakkala-halli, Lammi

Lammin lukion musikaalin näytökset ovat 4.5.–7.5.2022 klo 19 Hakkala-hallissa. Lippuja on myynnissä Lammin ja Tuuloksen S-marketeissa, Lammin Seolla ja Sir’ Smoke BBQ -grillillä.

Lippuja musikaaliin voi ostaa Seolta ja grilliltä niiden aukiolojen mukaisesti (Seo arkisin klo 7–18 ja grilli arkisin 10.30–18 ja viikonloppuna 12–18). S-marketeissa lippuja myydään maanantaista perjantaihin klo 16–20 ja lauantaisin klo 12–16.

Lippujen hinnat ennakkoon 8/10/12 €, ovelta 11/13/15 €.

Musikaalin tapahtumat alkavat, kun laman kourissa kituvat neljä nuorta ovat perustaneet bändin, joka alkaa saada suosiota paikallisten keskuudessa. Tuloja olisi saatava ja keikkoja järjestettävä, mutta miten ja millä rahalla? Pankit eivät ole halukkaita tukemaan bändin toimintaa, mutta aivan kuin tilauksesta bändiläisten joukkoon pölähtää koulutettu manageri, joka ottaa ohjat käsiinsä ja saa tapahtumat vyörymään vauhdilla eteenpäin. Uusi, hieman epäilyttävä ilmestys bändissä ei jää huomaamatta paikallisen kapakan pitäjältä Kalevilta, eikä myöskään kantakävijöihin kuuluvalta juorukerholta, joka pistää spekulaatiot heti liikkeelle.

Mielipiteet eivät aina kohtaa bändiläisten välillä ja siitä aiheutuukin skismaa kaverusten välille – miten bändin käy, olisiko sittenkin kannattavampaa lähteä opiskelemaan ja turvata tulevaisuus? Lähteekö bändistä lopulta manageri, rumpali tai kitaristi? Vai kenties kaikki?

Bändin kasvutarinan ohessa seurataan bändiläisten perheiden sekä paikallisten tavallista elämää: käydään sauvakävelyllä, golfataan toimistossa, lauletaan karaokea, istutaan kahvikupin äärellä, haravoidaan, pyöräillään ja yritetään pelastaa lakastunut avioliitto. Myös uusia parisuhteita syntyy, sillä tiukoista säännöistä huolimatta bändiläisten välillä kipinöi.

Hieman poikkeuksellisesti musikaali sisältää tavallista enemmän rock- ja metallimusiikkia, kuitenkaan unohtamatta rauhallisempia ja hitaampia kappaleita.

Fudut tuli! tarjoaa jokaiselle jotakin.

Katso musikaalijuliste

Sivua päivitetty 21.4.2022 kello 11:34