30.4.

Vanajan Laulun Ultra Bra -konsertti

14:30

Palokunnantalo, Hämeenlinna

Vanajaveden Opiston kuoron Vanajan Laulun pitkään kypsyttelemä konsertillinen Ultra Bran musiikkia pääsee vihdoin kuuluville vappuaattona klo 14.30 ja 17 Palokunnantalolla! Konsertissa kuullaan kuorolaisten äänestämä kokonaisuus tämän legendaarisen bändin parhaimmistoa. Mukaan menoon olemme saaneet Birdy Skirdyn, paikallista bilebändien aatelia, muutamalla puhaltajalla maustettuna. Luvassa on siis takuuvarmasti konsertillinen mahtavaa menoa! Konsertti on myös kuoron pitkäaikaisen johtajan Johanna Laukkasen viimeinen keikka kuoron luotsaajana.

Lipun hinta on 15 euroa ja niitä voi varata osoitteesta vanajanlaulu@gmail.com. Lippuja voi ostaa ennakkoon myös kuorolaisilta, sekä konserttipäivänä tuntia ennen konserttia ovelta, jos lippuja on jäljellä. Toimimme ajantasaisen koronaohjeistuksen mukaan ja seuraamme rajoituksia yleisömäärän suhteen.

Sivua päivitetty 7.4.2022 kello 15.05

Muita tulevia tapahtumia

6. - 7.8.

Elomessut

Olemme mukana Elomessuilla Loimua-areenassa osastolla A11. Tervetuloa!

Lue lisää

17.9.

Tekstiilit Uusiks -tapahtuma

Tule päivittämään tietosi tekstiilikierron nykytilasta ja kuluttajan vastuullisuudesta sekä vaikutusmahdollisuuksista! Lue lisää tapahtumasta tästä! Vapaa pääsy!

Lue lisää