Tanssi

Vanajaveden Opisto järjestää monipuolista esittävän tanssin opetusta ja tanssiliikuntaa Hattulassa, Hämeenlinnassa ja Janakkalassa asiantuntevien opettajien johdolla. Tanssi kuuluu kaikille ikäänTanssi5 tai sukupuoleen katsomatta.

Kestoltaan tanssikurssit ovat pitkiä, koko lukuvuoden kestäviä, yhden lukukauden kestäviä tai lyhytkursseja. Tulevan vuoden uusia tanssikursseja kantakaupungissa ovat showtanssi 6–8-v., tutustu balettiin 7–9-v., Irlantilainen tanssi 10–15-v., liikekimara 10–14-v., irlantilainen tanssi aikuisille, kantoliinatanssi, flamenco, burleski, flash mob lady style, latinoFit sekä paluun tekevä vauvatanssi. Jazztanssia aikuisille naisille on tarjolla myös Tervakoskella, Harvialassa ja Iittalassa.

Lasten ja nuorten TanssiRasia- koulutukseen on paikkoja nyt vapaana molempiin ikäryhmiin, 7–10-v. ja 10–14-v. Kun haluat lapsellesi tavoitteellista tanssiharrastusta, jossa kokoonnutaan koko kausi kaksi kertaa viikossa, kolmas kerta viikossa, ajalla 17.9.–29.10 ja 14.1.–18.2. sekä osallistutaan kilpailuihin, niin ilmoita hänet mukaan TanssiRasiaan. Opistolla ei ole koulutukseen mitään pääsyvaatimuksia tai koetansseja. Lue lisää s. 81.

Pääosa kantakaupungin tanssikursseista pidetään Jaakonkadun kahdessa tanssisalissa. Salit ovat tilavat ja valoisat joissa on joustolattiat, asianmukaiset balettitangot ja äänentoistolaitteet. Joitain kursseja on ripoteltu koulujen saleihin. Jaakonkadulla on paljon maksuttomia parkkipaikkoja!

Toimintaperiaatteemme lastentanssikursseilla on, etteivät vanhemmat pääse seuraamaan tuntia, sillä se vaikuttaa häiritsevästi keskittymiseen, oppimiseen ja ryhmään sekä opettajaan/tilaan/sääntöihin tutustumiseen.

Syyskauden viimeinen kokoontumiskerta on yleisesti lasten ja nuorten tanssikursseilla avoimet ovet, jolloin on mahdollisuus tutustua lapsen harrastukseen. Kevätkauden päätteeksi pidämme tanssinäytöksen Turengin liikuntahallissa 3.5.2019 ja Iittala-hallissa 2.5.2019. Esiintymiset motivoivat lasta harrastuksen jatkumiseen.

Tanssikurssien aikataulut ovat pääosin lukukausien 28.8.–2.12.2018 ja 7.1.–28.4.2019 sisällä. Tanssikursseilla on syysloma vk 42 ja talviloma vk 9 sekä pääsiäisloma 18.–22.4. Huomaathan, että kurssit ovat koko lukuvuoden kestäviä kursseja jollei ole erikseen ilmoitettu syksy/kevät. Kurssimaksu kattaa koko lukuvuoden.

Ole ystävällinen äläkä käytä hajusteita osallistuessasi tanssitunnille, koska salissa voi olla hyvin allergisia opiskelijoita ja opettajia, kiitos!

Lisätietoja

Suunnittelijaopettaja Tuija Telén-Setälä, puh. 040 8686 004, tuija.telen-setala@kktavastia.fi

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572
ma–to klo 10–16

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia