Venäjä

Alkeiskurssit

Kyrilliset kirjaimet, ääntäminen, tervehdykset ja hyvästelyt, ammatti, kansallisuudet, kuulumiset, perhe, siviilisääty, kellonajat, kielitaito; olla-verbi, sananpaino, lukusanat, substantiivin suku, persoonapronominit ja possessiivipronominit, yksikön prepositionaali, verbin taivutus.

Venäjä 2

Viikonpäivät, liikennevälineet, vapaa-ajan vietto, harrastukset, kuukaudet ja vuodenajat, matkustaminen; yksikön akkusatiivi, genetiivi ja instrumentaali, monikon nominatiivi, liikeverbit, preteriti, järjestysluvut.

Venäjä 3-4

Tien kysyminen ja neuvominen, lomanvietto, juhlat, onnittelut ja maljapuheet, ostosten tekeminen, ateriat; futuuri, lukusanat 100-1000, yksikön instrumentaali ja prepositionaali (jatkoa), yksikön datiivi, adverbit.

Venäjä 5 ja edistyneemmät

Asunto, asuminen, sairaudet, sairastuminen, olotila, tunnetila, ulkonäkö, pukeutuminen, teatterissa, elokuvissa, konsertissa käynti, arkielämä ja kotityöt, sää, luonto ja luonnonsuojelu, ihmissuhteet, mielipiteen ilmaiseminen; monikon genetiivi, prepositionaali, akkusatiivi, instrumentaali ja datiivi, verbin aspektit, komparatiivi ja superlatiivi, imperatiivi, partisiippi ja gerundi.

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572
ma–to klo 10–16

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia