Kielet

tavastia-pallot_vop1Kieltenopetus rakentaa käytännön kielitaitoa, jolla selviää arkielämän viestintätilanteissa. Se myös ylläpitää ja syventää jo hankittua kielitaitoa ja tutustuttaa kielialueiden kulttuuriin ja elämänmenoon.

Pienryhmä (minimi 6, maksimi 12 opiskelijaa, normaalia korkeampi kurssimaksu) on järjestely, joka mahdollistaa joidenkin pienten jatkoryhmien toiminnan.

Kurssin alkaminen

Kurssi alkaa, kun ilmoittautuneita on minimimäärä viikkoa ennen aloituspäivää. Vaikuta sinua kiinnostavan ryhmän käynnistymiseen ilmoittautumalla ajoissa! Kursseille voi tulla myöhemminkin lukuvuoden aikana, jos niillä on tilaa.

Pienryhmän (minimi 6, maksimi 12 opiskelijaa) normaalia korkeampi kurssimaksu) on järjestely, joka mahdollistaa joidenkin pienten jatkoryhmien toiminnan.

Oppikirja

Oppikirja on mainittu kurssin yhteydessä, ja jokainen hankkii sen itse, ellei toisin ole sovittu. Mukaan voit tulla myös oppikirjan ollessa kesken. Vinkki: Kurssin tason valintaa helpottaa, jos tutustut kirjoihin etukäteen!

Opintoneuvonta

Ilmoittautuessa

Kurssin valinnassa voit saada ohjausta keskiviikkona 14.8. klo 17–19, puh. 040 8696 499. Samalla voit ilmoittautua valitsemallesi kurssille.

Jos kuitenkin käy niin, että valitsemasi kurssi osoittautuu tasoltaan liian helpoksi tai liian vaikeaksi, sinulla on mahdollisuus vaihtaa kurssi sopivan tasoiseen kerran lukuvuoden aikana saman kielen sisällä. Oikean tasoinen kurssi löytyy opettajan kanssa neuvotellen.

Lukuvuoden aikana

  • Anu Mäenpää, kielten suunnittelijaopettaja, puh. 040 8696 499, anu.maenpaa@kktavastia.fi

Suomen kielen opintoneuvonta (Finnish for Foreigners)

  • Juha Mäkirinta, puh. 040 8696 413 tai juha.makirinta@kktavastia.fi. Lisätietoja: www.vopkoto.fi

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572
ma–to klo 10–16

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia