Tanssi

Vanajaveden Opisto järjestää monipuolista esittävän tanssin opetusta ja tanssiliikuntaa asiantuntevien opettajien johdolla Hattulassa, Hämeenlinnassa ja Janakkalassa. Tanssi on paitsi kuntoa kohottava ja ylläpitävä myös sosiaalista ja terapeuttista. Tanssi kuuluu kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Järjestämme ensimmäistä kertaa tanssi- ja liikuntavälineiden ja pukineiden kierrätysviikot syyskauden viikoilla 39 ja 40. Tuolloin voit tuoda ja/tai viedä sinulle sopivia tuotteita. Valikoima löytyy tanssisalikäytävältä Jaakonkadulla. Ollaan ekologisia ja pistetään hyväkuntoisia pukuja, tossuja, tanssikenkiä, toppeja, trikoita, kuminauhoja, kahvakuulia jne kiertoon! Katso myös vastuullisuuslupauksemme tanssissa, liikunnassa ja sirkuksessa!

Kestoltaan tanssikurssit ovat koko lukuvuoden kestäviä, yhden lukukauden kestäviä tai lyhytkursseja. Tulevan vuoden uusia tanssikursseja ovat Fortnite Dance 8–12-v., Fusio dance, Latin Dance, Tribal fusion, Ladyjamit ja Soolosalsa alkeet.

Tanssikurssien aikataulut ovat pääosin lukukausien 29.8.–4.12.2022 ja 9.1.–29.4.2023 sisällä. Tanssikursseilla on syysloma vk 42 ja talviloma vk 9 sekä pääsiäisloma 6.–10.4.23. Tarkista päivämäärät vielä nettisivuilta, sillä jollain kursseilla voi olla muitakin päiviä, jolloin kurssi ei kokoonnu.

Osa tanssikursseista siirtyy tarvittaessa etäopetukseen.

Huomaathan, että kurssit ovat koko lukuvuoden kestäviä kursseja, jollei ole erikseen ilmoitettu syksy/kevät. Kurssimaksu kattaa koko lukuvuoden.

Ole ystävällinen äläkä käytä hajusteita osallistuessasi tanssitunnille, koska salissa voi olla hyvin allergisia opiskelijoita ja opettajia, kiitos!

Lisätiedot:
Suunnittelijaopettaja Tuija Telén-Setälä, puh. 040 8686 004, tuija.telen-setala@kktavastia.fi

Kurssit

Kursseja ei löytynyt valitulta paikkakunnalta.