Hämeenlinna 63.00 € ti 17:00–21:00 ke 17:00–21:00 Paikkoja jäljellä

Kotimaiset kalat ja lämpimät juurekset

Kevätlukukausi: 24.3.–25.3.2026 (kertoja: 2)

Nyt saa makuaistimme nauttia kauden parhaista raaka-aineista!

Kurssi-illan aikana valmistamme kotimaista kalaa (kalastajan saaliit huomioiden) lisukkeineen juuresjälkiruokaa unohtamatta.

Kurssin alussa tutustumme kurssilla käytettäviin raaka-aineisiin ja resepteihin. Kokkaamme yhdessä erilaisia ruokia, jotka maistelemme yhteisen pöydän ääressä. 

Ota mukaan essu, sisäjalkineet ja muutama rasia mahdollisia kotiin viemisiä varten. Kurssimaksu sisältää raaka-aineet.

Kurssi nro: 1312109
Opettaja: Tuulikki Heikkilä
Opetuspaikka: Tavastia S-rak, opetuskeittiö, Hattelmalantie 8 Hämeenlinna

Näytä kurssin kalenteri