Liikunta

Naiset makoilee pyöreä

Sano Vee, sano Oo, sano Pee, sano VOP!

Tervetuloa kokeilemaan uusia lajeja tai liikkumaan jo tutuilla kursseilla. Vanajaveden Opisto tarjoaa terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa, elämänkulun eri vaiheissa tapahtuvaa kaikkea fyysistä aktiivisuutta, jonka tavoitteena on terveyden ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen. Voimaa ja elämäniloa!

Työelämän hektisyyden ja vaativan arjen vastapainoksi oman itsensä hoitaminen on tärkeää. Liikunta auttaa ylläpitämään ja parantamaan niin fyysistä kuin henkistäkin kuntoa, se virkistää ja antaa iloa ja voimaa elämään. Se parantaa kestävyyttä ja lihasvoimaa, pitää nivelistön kunnossa ja harjoituttaa koordinaatiota ja tasapainoa.

Perinteisten jumppien, venyttelyiden, kuntosalien ja kehonhuoltokurssien lisäksi on paljon muita tutustumisen arvoisia liikuntalajeja. Turengissa uutena alkaa Miesten tehotreeni, Rengossa Intervallitreeni ja Pilates sekä Hämeenlinnan kantakaupungissa Helppo aerobic, Naisten sählytreeni, lisäksi on lisätty Reisi-vatsa-pakara-jumppia, jomon-shindo-venyttelyä ja Pilatesta. Tutustu myös tanssikurssien valikoimaan, sieltäkin löytyy kunnon ylläpitämiseen soveltuvia kursseja. Uusia kurssipaikkoja ovat päiväkoti Ilveslinna Turengissa ja Hämeenlinnan Ojoisilla Ilveskoti. Jaakonkadulla on nyt myös sekä miehille että naisille omat uudet suihkutilat.

Liikuntakurssien aikataulut ovat pääasiassa lukukausien 26.8.–1.12.2019 ja 7.1.–27.4.2020 sisällä. Kursseissa on kuitenkin jonkin verran poikkeuksia aloittamis- ja lopettamisajoissa, joten katso tarkkaan omien kurssiesi tiedot! Kaikilla liikuntakursseilla on syysloma vk 42, talviloma vk 9 ja pääsiäisloma 9.–13.4.2020.

Ole ystävällinen äläkä käytä hajusteita osallistuessasi liikuntatunnille, koska salissa voi olla hyvin allergisia opiskelijoita, kiitos!

Lisätiedot

Suunnittelijaopettaja Tuija Telén-Setälä, puh. 040 8686 004 tai tuija.telen-setala@kktavastia.fi

Vanajaveden Opisto

Asiakaspalvelu ma–to klo 10–14
puh. 03 6581 800
vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia