Maksutavat

Kurssimaksulasku lähetetään kotiosoitteeseen tai ilmoitettuun laskutusosoitteeseen.

Kurssimaksun voi maksaa myös opiston asiakaspalveluun Jaakonkatu 28 (käteinen, pankkikortti, kulttuuri- ja liikuntasetelit/kortit).

Kulttuuri- ja liikuntaseteli/kortti on työnantajan myöntämä henkilökohtainen etu työntekijälle, joten sillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten maksuja.

Ilmoittautumisen yhteydessä

 ePassilla ja Smartum Saldolla on mahdollista maksaa kurssimaksu heti netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Otathan huomioon, että kurssin mahdollisesti peruuntuessa opisto ei pysty palauttamaan maksua. Tarvittaessa maksun voi siirtää toiseen kurssiin.

Laskutuksen jälkeen

Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit

Laskun saatuasi voit tuoda setelit Jaakonkadun asiakaspalveluumme tai lähettää ne postitse (omalla vastuulla) osoitteella Vanajaveden Opisto, Jaakonkatu 28, 13100 Hämeenlinna. Laita mukaan kopio laskusta tai tiedot siitä. Lähetämme tekstiviestin, kun ne ovat tulleet meille ja lasku on kuitattu maksetuksi. Jos setelit eivät riitä koko kurssilaskun maksamiseen, niin loppusumman voi maksaa opiston pankkitilille käyttäen laskun viitenumeroa. Kaikissa seteleissä on oltava nimi selkeällä käsialalla.

Smartum Saldo: mobiilimaksu (QR-koodi),  SmartumPay-sovellus ja korttimaksu

Edenred: mobiilimaksu ja korttimaksu

Eazybreak: mobiilimaksu

Tyky-Online ja ePassi: soittamalla opiston asiakaspalveluun (03) 621 2572

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572
ma–to klo 10–16

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia