Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Netissä osoitteessa www.opistopalvelut.fi/vanajavesi kaiken aikaa tai puhelimitse numeroon 03 621 2572 ma–to 10–16

Ilmoittautumisen sitovuus

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä tiedotetta kurssin alkamisesta, joten merkitse itsellesi muistiin, mille kurssille olet ilmoittautunut. Ilmoitamme vain kurssin mahdollisesta peruuntumisesta tekstiviestillä viikkoa ennen. Tarkista, ettei puhelimessasi ole palveluviestien estoa päällä, jotta saat viestit.

Jos kurssi on täynnä, ilmoittaudu varasijalle. Otamme peruuttaneiden tilalle opiskelijoita varasijoilta ja ilmoitamme henkilökohtaisesti, jos kurssipaikka vapautuu.

Peruutus viimeistään 8 päivää ennen kurssin alkamista

Ilmoittautumisen voi perua maksutta opiston asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse vop.peruutukset@kktavastia.fi tai netissä ilmoittautumisnumerollasi viimeistään 8 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Viikonloppuna (la-su) alkavat kurssit on peruttava edellisen viikon torstaina.

Mikäli perut osallistumisesi viimeisen peruutuspäivän jälkeen, laskutetaan sinulta 15 € peruutusmaksu. Jos kurssi on jo alkanut, kurssimaksu veloitetaan kokonaan. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi terveydellisistä syistä kurssin jo alettua, ota yhteys asiakaspalveluun.

Kurssin vaihto

Jos kurssi osoittautuu tasoltaan liian helpoksi tai vaikeaksi, sinulla on mahdollisuus vaihtaa kurssi kerran lukuvuoden aikana.

Kurssimaksun maksaminen

Kurssimaksulasku lähetetään kotiosoitteeseen tai ilmoitettuun laskutusosoitteeseen. Jos laskussa on epäselvyyksiä, ota välittömästi yhteys opiston asiakaspalveluun. Huomautuslaskut ja perinnän olemme ulkoistaneet Intrum Oy:lle. Uusille kursseille ilmoittautuminen ei ole mahdollista, mikäli erääntyneitä kurssimaksuja on maksamatta.

Laskun voi maksaa myös opiston asiakaspalveluun (käteinen, pankkikortti, kulttuuri- ja liikuntasetelit ja -kortit). Tarkista nettisivuiltamme, miten eri maksuvälineiden kanssa toimitaan.

Seniorialennus

Annamme 20 % alennuksen liikuntakursseista sekä senioritanssi- ja seniorisirkuskursseista (ei pop-up-kursseista) eläkeläisille ja vuonna 1955 tai sitä ennen syntyneille. Alennus myönnetään automaattisesti iän perusteella. Nuorempien eläkeläisten tulee esittää opiston asiakaspalvelussa työeläkekortti heti kurssille ilmoittautumisen jälkeen ennen laskutusta, mikäli sitä ei ole aikaisemmin esitetty.

Työttömän alennus

Työttömät työnhakijat saavat 50 % alennuksen kurssimaksuista lukuun ottamatta yksilöopetusta, pop-up-kursseja sekä taiteen perusopetusta. Työttömyys pitää todistaa TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelusta saatavalla todistuksella (voi lähettää skannattuna vop.toimisto@kktavastia.fi). Alennusta ei oteta huomioon jälkikäteen, jos kurssi on jo laskutettu.

Janakkalan kunta myöntää hakemuksesta enintään 50 € opintosetelin työttömille janakkalalaisille. Etua haetaan kunnan henkilöstöjohtajalta Janakkalan kunnan nettisivuilta ja palvelutoimisto Lyylistä saatavalla lomakkeella.

Opetuskerran peruuntuminen

Opetuskerran mahdollisesta peruuntumisesta (esim. salivuoron peruutus, opettajan sairastuminen) ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä. Peruuntuneet opetuskerrat pyritään korvaamaan myöhemmin lukuvuoden aikana, mikäli niitä on enemmän kuin yksi.

Pidä yhteystietosi ajan tasalla!

Huolehdithan, että opistolla olevat yhteystietosi ovat ajan tasalla. Varmista myös, että puhelimessasi ei ole palveluviestien estoa, jotta tekstiviestimme tulevat perille.

Tiedotelupa

Ilmoittautumissivulla yhteystietojen alapuolella kysytään mm. tiedotelupaa. Valitsemalla kohdan “Osallistujalle saa lähettää opiston tiedotteita sähköpostilla” pääset automaattisesti uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ensimmäisenä tiedon mm. uusista POP-UP-kursseistamme.

Opisto on kaikille avoin

Opiston järjestämät kurssit on tarkoitettu kaikille ilman pohjakoulutusvaatimusta. Joissakin aineissa on opintoryhmiä, jotka on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille. Joihinkin ryhmiin (esim. teknisessä käsityössä) voidaan ottaa lapsia vain opettajan luvalla.

Vakuutukset

Opisto tapaturmavakuuttaa vain alle 16-vuotiaat kuvataide- ja sirkuskoulun opiskelijat, muiden on huolehdittava itse vakuutuksistaan.

Oppitunnin pituus

Oppitunnin pituus kansalaisopistossa on 45 minuuttia. Kurssin tuntimäärä tarkoittaa oppituntien määrää.

Kokoontumisajat kalenterista

Näet kurssin tarkat kokoontumisajat kalenterista, joka löytyy kurssin ilmoittautumissivuilta Lisätiedot-kohdasta. Lisätiedoista löytyy myös opetuspaikan kartta osoitetta klikkaamalla.

Kansalaisopisto muilla kielillä

Tietoa opiskelusta eri kielillä: http://kansalaisopistot.fi/

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572
ma–to klo 10–16

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia