Info

Ilmoittautuminen

  • netissä opistopalvelut.fi/vanajavesi
  • puhelimitse 03 621 2572 asiakaspalvelun aukioloaikoina ma–to klo 10–16 alkaen 2.1.2018

Miten ilmoittaudun

  • Ilmoittaudu esim. tämän sivun vasemmalla palstalla alhaalla olevasta linkistä tai etusivun kuvan alalaidassa olevasta linkistä. Sieltä löydät myös ohjeet ja voit selata kursseja eri hakutoiminnoilla. Ennen ilmoittautumista varmista, että selaimesi sallii evästeet.
  •  Huom! Sähköpostitse ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan!

Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja kerätään opiskelijoiden identifioimiseksi ja laskutusta varten.

Muuta huomioitavaa

Pidä yhteystietosi ajan tasalla!

Huolehdi, että opistolla olevat yhteystietosi (puhelin + sähköpostiosoite) ovat ajan tasalla! Näin varmistat opistolta lähetettävien viestien perille tulon, koskien esim. kurssikerran mahdollista peruuntumista.

Anna opistolle tiedotelupa!

Ilmoittautumissivulla yhteystietojen alapuolella kysytään tiedotelupaa. Valitsemalla kohdan ”Osallistujalle saa lähettää opiston tiedotteita sähköpostilla” pääset automaattisesti uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ensimmäisenä tiedon mm. uusista POP-UP-kursseistamme.

Tilaa uutiskirje!

Voit tilata Vanajaveden Opiston uutiskirjeen nettisivuiltamme (kktavastia.fi/vop). Noin kerran kuussa ilmestyvässä uutiskirjeessä on ajankohtaista asiaa opiston tapahtumista ja kursseista. Uutiskirjeestä näet myös lyhyet POP-UP-kurssit, joita perustamme pitkin vuotta ja joita ei ole painetussa opinto-ohjelmassa.

Ilmoittautumisen sitovuus

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä tiedotetta kurssin alkamisesta, joten merkitse itsellesi muistiin, mille kurssille olet ilmoittautunut. Kurssin toteutumisesta päätetään viikkoa ennen sen alkamista. Jos kurssi peruuntuu, sinulle ilmoitetaan siitä.

Jos kurssi on täynnä

Jos kurssi on täynnä, ilmoittaudu varasijalle. Otamme peruuttaneiden tilalle opiskelijoita varasijoilta ja ilmoitamme henkilökohtaisesti, jos kurssipaikka vapautuu. Varasijat ovat voimassa ko. lukukauden ajan.

Peruutus viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista

Mahdollinen peruutus pitää tehdä puhelimitse, puh. 03 621 2572 tai sähköpostilla (vop.peruutukset@kktavastia.fi) viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Netti-ilmoittautumisen voi perua myös netissä ilmoittautumisnumerolla.

Kurssin voi perua maksutta viikkoa ennen kurssin alkamista. Poikkeuksena viikonloppuna alkavat kurssit, jotka on peruttava jo viimeistään edellisen viikon torstaina sekä sellaiset kurssit, joiden kohdalla on mainittu erikseen viimeinen ilmoittautumis- ja peruutuspäivä. Myöhässä peruutetut ja peruuttamatta jääneet kurssit laskutamme.

Kurssin vaihto

Jos valitsemasi kurssi osoittautuu tasoltaan liian helpoksi tai liian vaikeaksi, sinulla on mahdollisuus vaihtaa kurssi sopivan tasoiseen. Oikean tasoinen kurssi löytyy opettajan kanssa neuvotellen. Myös asiakaspalvelu antaa opintoneuvontaa.

Kurssille mukaan kesken lukuvuoden

Voit ilmoittautua myös jo alkaneelle kurssille kesken lukuvuoden. Siinä tapauksessa ilmoittautuminen tulisi tehdä puhelimitse, jotta kurssimaksu voidaan samalla määritellä uudelleen.

Kurssin kokoontumisajat ja opetuspaikan kartta

Näet kurssin tarkat kokoontumisajat kurssikalenterista, joka löytyy ilmoittautumissivuilta ko. kurssin Lisätiedoista kohdasta Näytä kurssin kalenteri.

Kurssin pitopaikka löytyy Lisätiedoista klikkaamalla opetuspaikan osoitetta, josta avautuu kartta.

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia