Voit ilmoittautua kursseille kahdella tavalla

  • Kurssit-sivun kautta
  • Puhelimitse puh. 03 6581 800, ma–to klo 10–16

Tiedon kurssille pääsystä saat heti ilmoittautumisen yhteydessä sen mukaisesti, oletko ilmoittautunut netissä vai puhelimitse. Ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä tiedotetta kurssin alkamisesta. Opistosta otetaan yhteyttä, jos kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta. Opistolla on oikeus perua kurssi, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Kurssin mahdollisesta peruuntumisesta lähetetään tekstiviesti tai sähköposti noin viikkoa ennen. Tarkista, ettei puhelimessasi ole päällä palveluviestien estoa, jotta saat viestit. Viestien lähettäjänä näkyy VOP.

Kurssipaikka on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Kursseilla ei ole ilmaisia kokeilukertoja.

Opistolla on tapaturmavakuutus vain alle 16-vuotiaille kuvataide- ja sirkuskoulun opiskelijoille, muiden on huolehdittava itse vakuutuksistaan.

Hyvä tietää

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia. Talviloma on viikolla 9.

Opetuskerran peruuntumisesta (esim. salivuoron peruutus, opettajan sairastuminen) ilmoitetaan opiskelijoille mahdollisuuksien mukaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Peruuntunut opetuskerta pyritään korvaamaan myöhemmin lukuvuoden aikana. Se voidaan järjestää normaalista poikkeavana aikana ja muualla kuin vakituisessa paikassa.

Opistolla on oikeus tehdä muutoksia opetusohjelmassa ilmoitettuihin kurssitietoihin.

Opiston pitämät rekisterit

Oppilaitos voi henkilötietolain (523/99) 13 § perusteella käsitellä opiskelijan henkilötunnusta. Henkilötunnus on tarpeen opiskelijan yksiselitteisessä yksilöinnissä, jota tarvitaan opiskelijan ja oppilaitoksen oikeuksien sekä velvollisuuksien toteuttamiseksi (mm. opetuksen järjestäminen, tutkinnot, todistukset, maksut).

Opiskelijan henkilötunnusta tai muita tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vaan käytetään ainoastaan opetuksen järjestämisestä aiheutuviin toimenpiteisiin ja opiskelijarekisterin lainmukaiseen ylläpitoon. Vanajaveden Opiston opiskelijoita koskevat tiedot on rekisteröity Hellewi-järjestelmän henkilötietorekisteriin. Järjestelmän tietosuojaseloste on nähtävillä opiston asiakaspalvelussa ja tietosuoja-sivulta.

Sivua päivitetty 12.2.2021 kello 09.50