Ajankohtaista

VOP jatkaa etäopetuksessa tammikuun loppuun

13.1.2022

Vanajaveden Opiston aikuisryhmät jatkavat etäopetuksessa 31.1.2022 saakka. Päätös perustuu Opetus- ja kulttuuriministeriön 12.1.2022 antamaan suositukseen.

Lähiopetuksessa voivat edelleen jatkaa vain yksilötuntien opiskelijat ja vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ryhmät sekä kotoutumiskoulutukseen ja maahanmuuttajien kielikoulutukseen osallistuvat opiskelijat.

Lähiopetuksessa on edelleen huolehdittava terveysturvallisuudesta esim. käsihygieniasta ja maskien käytöstä. Suosittelemme maskin käyttöä myös lapsille ja nuorille neljännestä luokasta ylöspäin.

Etäopetukseen siirtymättömien ryhmien alkamista siirretään eteenpäin ja toivotaan, että näille kursseille suunnitellut tunnit pystytään pitämään ennen kesätaukoa.

  • Etäopetukseen siirtyvän kurssin opettaja ottaa kurssilaisiin yhteyttä sähköpostitse ja kertoo ryhmän siirtymisestä etäopetukseen ja lähettää liittymislinkin opiskelijoille ensimmäistä opetuskertaa varten.
  • Etäopetukseen siirtymättömien ryhmien opiskelijoille opisto lähettää sähköpostin opetuksen aloituksen siirtymisestä eteenpäin.

Sivua päivitetty 13.1.2022 kello 15.57

Uusimmat uutiset

Laulamisen ja äänenkäytön lego-palikat

Yksittäinen laulu voi sisältää teknisesti montaa eri kvaliteettia taiteellisen valinnan mukaan. Äänenkoulutushan ei ole pelkkää tekniikkaa vaan koostuu teknisen osaamisen […]

Lue lisää

7.3.2024

VOPin kursseilta opintopisteitä

Kansalaisopiston kurssilla saavutettua osaamista voi hyödyntää muissa opinnoissa, työelämässä tai esim. harrastus- ja yhdistystoiminnassa. Kursseilta on mahdollista saada opintopisteitä, jotka […]

Lue lisää

12.1.2024

Aikuisten taiteen perusopetuksen opintoryhmä aloittaa toimintansa

Aikuisten taiteen perusopetuksen, visuaalisten aineiden perusopintoryhmän opiskelijavalinta on tehty joulukuussa. Uudet opiskelijat aloittavat nyt tammikuussa. Kiitos kaikille hakijoille kiinnostuksesta! OPH:n […]

Lue lisää

12.1.2024