Iloa ja osaamista VOPista!

Kansalaisopistossa voit opiskella ja harrastaa melkein mitä vain!
Voit uppoutua uusiin asioihin, tutustua uusiin ihmisiin ja ladata akkujasi mieliharrastuksesi parissa.
Vuosittain on tarjolla lähes tuhat kurssia!

Selaa kursseja aihealueittain ja ilmoittaudu

Harrastukset kutsuvat – ilmoittaudu kursseille nyt

Kursseille ilmoittautuminen jatkuu tiistaina 9.8. kello 16. Silloin avautuu kaikkien loppujenkin kurssien ilmoittautuminen. Ilmoittautua voi netissä tai puhelimitse.

Nyt pääsee ilmoittautumaan jo tanssi-, sirkus-, kieli- ja it-kursseille sekä myös hyvinvoinnin ja ravinnon sekä historian, yhteiskunnan ja talouden kategorian kursseille. Lisäksi myös ensi lukuvuoden luennoille voi jo ilmoittautua.

Löydät koko kurssitarjonnan nettisivuiltamme. Paperisia kurssiesitteiden selailukappaleita on toimialueemme kirjastoissa sekä Hämeenlinnassa Kastellissa ja Kumppanuustalolla.

Ajankohtaista

Uusia kursseja VOPissa

Uusi lukuvuosi on alkamassa ja ilmoittautuminen osalle VOPin kursseista on jo alkanut. Pian, tiistaina 9.8. klo 16, alkaa ilmoittautuminen myös […]

Lue lisää

3.8.2022

UUTTA: VOP avaa ilmoittautumisia jo kesäkuussa!

Vanajaveden Opisto avaa ensimmäiset ilmoittautumiset jo 7. kesäkuuta klo 9 kieli-, tanssi-, sirkus- ja it-kursseille. – Olemme jo useana vuonna […]

Lue lisää

1.6.2022

Asiakaspalvelu kesäaikana

Asiakaspalvelumme Jaakonkadulla Hämeenlinnassa on avoinna kesäaikana seuraavasti: Kesäkuussa 1.6.–16.6.2022:ma–to klo 9–11 ja 13–15 Asiakaspalvelu on suljettuna 17.6.–7.8.2022. Asiakaspalvelu on avoinna […]

Lue lisää

25.5.2022

Tulevia tapahtumia

17.9.

Tekstiilit Uusiks -tapahtuma

Tule päivittämään tietosi tekstiilikierron nykytilasta ja kuluttajan vastuullisuudesta sekä vaikutusmahdollisuuksista! Lue lisää tapahtumasta tästä! Vapaa pääsy!

Lue lisää

VOPin koronaohjeistus asiakkaille

VOP pyrkii kaikessa toiminnassaan varmistamaan turvallisen opiskelun asiakkailleen. Klikkaa lukemaan toimintaohjeemme koronaviruksen huomioimisesta.

Tutustu koronaohjeisiin

Sosiaalinen media