Ajankohtaista

VOPin kurssit etänä tai tauolla 17.1.2021 saakka

7.1.2021

Kanta-Hämeen pandemiaryhmä on päättänyt jatkaa aiempia suosituksia epidemian rajoittamiseksi viikolla eteenpäin. Nyt suositukset ulottuvat 17. tammikuuta 2021 asti. Koulutuskuntayhtymä Tavastia noudattaa näitä suosituksia.

Niinpä myös Vanajaveden Opiston tammikuun kurssit järjestetään mahdollisuuksien mukaan etänä 17. tammikuuta saakka. Etäopetuksesta siirrytään takaisin normaaliin lähiopetukseen heti, kun se on terveysviranomaisten mielestä mahdollista.

Kurssit, joita ei pystytä aloittamaan etänä, alkavat myöhemmin ja jatkuvat pidempään. Muutoksista lähetetään tieto ilmoittautuneille.

Mikäli kurssit aloitetaan etäopetuksena, opettajat tiedottavat kurssien järjestelyistä kurssiensa opiskelijoille ja antavat toimintaohjeet ensimmäistä kokoontumiskertaa varten. Suurin osa etäopetuksesta tapahtuu Microsoft Teamsin avulla. Vanajaveden Opistossa on saatu myönteisiä kokemuksia etäopetuksesta.

Opiskelijan on hyvä tarkistaa kurssin kokoontumisajat ilmoittautumissivuilta kurssin lisätiedoista kohdasta Näytä kurssin kalenteri.

Sivua päivitetty 7.1.2021 kello 10.15

Uusimmat uutiset

Laulamisen ja äänenkäytön lego-palikat

Yksittäinen laulu voi sisältää teknisesti montaa eri kvaliteettia taiteellisen valinnan mukaan. Äänenkoulutushan ei ole pelkkää tekniikkaa vaan koostuu teknisen osaamisen […]

Lue lisää

7.3.2024

VOPin kursseilta opintopisteitä

Kansalaisopiston kurssilla saavutettua osaamista voi hyödyntää muissa opinnoissa, työelämässä tai esim. harrastus- ja yhdistystoiminnassa. Kursseilta on mahdollista saada opintopisteitä, jotka […]

Lue lisää

12.1.2024

Aikuisten taiteen perusopetuksen opintoryhmä aloittaa toimintansa

Aikuisten taiteen perusopetuksen, visuaalisten aineiden perusopintoryhmän opiskelijavalinta on tehty joulukuussa. Uudet opiskelijat aloittavat nyt tammikuussa. Kiitos kaikille hakijoille kiinnostuksesta! OPH:n […]

Lue lisää

12.1.2024