Hämeenlinna 35.00 € ti 17:00–21:00 Ilmoittautuminen alkaa: 3.11.2025 klo 09:00

Italian makuja Sapori d´Italia

Kevätlukukausi: 27.1.–27.1.2026 (kertoja: 1)

Tällä kurssilla tutustutaan italialaisen keittiön herkkuihin. Opit valmistamaan autenttisia ruokia tuoreista raaka-aineista ja soveltamaan opittua omassa keittiössäsi. Valmistamme erilaisia antipasti-vaihtoehtoja, muutaman pääruoan ja herkullisen jälkiruoan.

Kurssin tavoitteet: Oppia valmistamaan monipuolisia italialaisia ruokia. Saada varmuutta keittiöön ja inspiraatiota arkeen. Nauttia yhdessä tekemisestä ja hyvästä ruoasta

Lisätiedot

Ota mukaan essu, sisäjalkineet ja muutama rasia kotiinviemisiä varten.

Kurssi nro: 1312112
Opettaja: Tuulikki Heikkilä
Opetuspaikka: Tavastia S-rak, opetuskeittiö, Hattelmalantie 8 Hämeenlinna

Näytä kurssin kalenteri