Abi-info

ABI-INFOT pidetään,  jotta jokainen osaisi toimia kokeissa ja ymmärtää ylioppilastutkinnon rakenteen.

  • Osallistuminen on pakollinen kaikille, jotka osallistuvat yo-kirjoituksiin. Jos et jostain syystä pääse paikalle, olethan yhteydessä rehtoriin lukion Wilman kautta tai sähköpostitse rehtoriin. Infot pidetään ilmoittautumiseen liittyvistä asioista (kun ilmoittautuminen tulee ajankohtaiseksi kevään/syksyn kirjoituksiin) ja yo-kirjoituksiin liittyvistä käytänteistä ja määräyksistä, jotka kokellaan on välttämätön tietää osallistuessaan ylioppilaskokeisiin.

Ilmoittautuminen ylioppilastutkintoon

Jos opiskelet Hämeenlinnan lyseon aikuislinjalla tai ammattiopiston Tavastian kaksoistutkinnossa, ylioppilaskokeisiin ilmoittaudutaan Wilman kautta. Kokelaille pidetään ABI-INFOT,  jotta jokainen osaisi toimia kokeissa ja ymmärtää ylioppilastutkinnon rakenteet.  Katso tarkemmin kotisivun kohdasta abi-info. Wilmassa ilmoittautumislomake on auki 10.11.-20.11. ja löytyy kohdasta lomakkeet.

Kevään 2021 YO-kirjoituksiin ilmoittautumisen opastus keskiviikkona 4.11. klo 16-16.45 TEAMSissä. Infossa käydään läpi tutkintoon liittyviä asioita ja sähköinen ilmoittautuminen Wilmassa. Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Jos haluat omatoimisen ilmoittautumisen sijaan apua Sirkku-opolta, niin ohjattu yo-ilmoittautuminen on ihan täällä paikan päällä ti 17.11. klo 16 aikuislukiolaisille ja klo 17 ammattiopiston kahden tutkinnon suorittajille.

Mikäli olet valmistunut ylioppilaaksi Hämeenlinnan lyseon lukion aikuislinjalta  tai Ammattiopisto Tavastian kaksoistutkinnosta, tai haluat ilmoittautua yo-kirjoituksiin ammattitutkinnon pohjalta, voit ilmoittautua  yo-kokeisiin tästä .
Kevään 2021 ylioppilastutkintoon ilmoittautuminen on käynnissä  20.11. 2020 asti. Jos olet valmistunut jostakin muusta lukiosta, ilmoittaudu yo-kokeisiin kyseisen oman lukiosi kautta. Lähempänä yo-kirjoituksia voimme katsoa, onko meillä tilaa ottaa sinut kokeisiin meidän koulussa. Voit olla asiasta yhteydessä meihin tammi-helmikuussa.

Kevään21 päivitetyt yo-koepäivät

https://www.ylioppilastutkinto.fi/koronavirukseen-varautuminen (päivitetty 24.9.2020/ytl)

Lukuvuonna 20-21 valmistuville  tärkeitä päivämääriä

Varmista, että osaat kirjautua Abittiohjelmaan ennen YO-kirjoituksia. Ole yhteydessä opoon tai Jukkaan, jos et ole varma, miten asia hoituu.

Hämeenlinnan lyseon lukion aikuislinja

Hattelmalantie 6, G-rakennus
13100 Hämeenlinna

rehtori Pieta Tukkimäki-Hildén
puh. 040 749 3843

apulaisrehtori Tiina Kivinen
puh. 040 500 8913

Kanslia, puh. 050 509 0801
ma-to klo 15-19

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2021 Koulutuskuntayhtymä Tavastia