Erityisopettaja

Lukiokoulutuksen erityisopettaja on Anna-Leena Mäkinen, puh. 040 8682 114, anna-leena.makinen@kktavastia.fi

Erityisopettajan työhuone sijaitsee Lyseon lukion 1. kerroksessa (G-rakennus, Hattelmalantie 6). Parhaiten saat häneen yhteyden Wilman kautta tai puhelimitse.

Erityisopettaja palvelee aikuislukiolaisia kaikissa oppimiseen ja oppimisvaikeuksiin liittyvissä asioissa. Voit saada yksilöohjausta kirjoitus- ja lukemisvaikeuksiin sekä muihin oppimisvaikeuksiin liittyvissä asioissa tai keskustella esimerkiksi opiskelutekniikoista.  Yhdessä voidaan pohtia keinoja, miten voit tehostaa opiskeluasi ja löytää itsellesi sopivan opiskelutekniikan.

Jos epäilet lukivaikeutta, voit hakeutua erityisopettajalle lukiseulaan. Sen tulosten perusteella suositellaan tarvittaessa laaja-alaisempaa yksilöllistä lukitestiä. Lukivaikeus voidaan huomioida opintojaksoilla ja ylioppilaskirjoituksissa (esim. lisäaika koetilanteissa). Erityisopettajalta saa myös tarkempaa tietoa erityisjärjestelyjen hakemisesta yo-kirjoituksia varten.

Opiskeluterveydenhuolto

Kouluterveydenhoitajaan voi ottaa yhteyttä kaikissa terveyteen ja sairauteen liittyvissä asioissa (myös terveystarkastukset, tehosterokotukset yms.). Terveydenhoitaja keskustelee kanssasi esimerkiksi terveyteen ja elintapoihin liittyvistä kysymyksistä. Terveydenhoitaja on paikalla päiväsaikaan.

Vastaanotto ilman ajanvarausta on kahtena päivänä viikossa ma ja to klo 10.00–11.00, muuna aikana vastaanotto on ajanvarauksella. Ajanvaraukset tehdään varaamalla aika terveydenhoitajan luona, soittamalla tai Wilman kautta. Terveydenhoitajan vastaanotto sijaitsee Tavastia-kampuksen S-rakennuksessa ammattiopiston Hattelmalantien kampuksella. Terveydenhoitajan puhelinnumero on 050 4999864.

Lisätietoja antaa

Anna-Leena Mäkinen

Erityisopettaja
Anna-Leena.Makinen@kktavastia.fi
+358408682114

Sirkka Kinnunen

Terveydenhoitaja
sirkka.kinnunen@hameenlinna.fi
+358504999864

Sivua päivitetty 30.8.2023 kello 15:08