Erityisopettaja

Lukiokoulutuksen erityisopettaja on Anna-Leena Mäkinen, puh. 040 8682 114, anna-leena.makinen@kktavastia.fi

Erityisopettajan työhuone sijaitsee Lyseon lukion 1. kerroksessa (G-rakennus, Hattelmalantie 6). Parhaiten saat häneen yhteyden soittamalla tai varaamalla ajan sähköpostitse tai Wilman kautta.

Erityisopettaja palvelee aikuislinjalaisia kaikissa oppimiseen liittyvissä asioissa ja auttaa vaikeuksissa. Voit saada opiskeluusi yksilöohjausta ja keskustella kaikista mieltäsi askarruttavista asioista sekä pohtia esimerkiksi keinoja, miten voit parantaa ja tehostaa opiskeluasi. Yksilöohjausta varten tulee varata aika etukäteen.

Opiskelijoille tehdään äidinkielen toisella opintojaksolla lukiseula, jonka tulosten perusteella voidaan suositella tarkempaa laaja-alaista lukitestausta. Yksilöllinen lukitesti on opiskelijalle vapaaehtoinen. Testiin kannattaa kuitenkin hakeutua, mikäli on syytä epäillä lukivaikeutta. Se voidaan huomioida opetuksessa ja ylioppilaskirjoituksissa. Erityisopettajalta saa myös tarkempaa tietoa erityisjärjestelyjen hakemisesta yo-kirjoituksia varten. Ota rohkeasti yhteyttä!

Opiskeluterveydenhuolto

Kouluterveydenhoitajaan voi ottaa yhteyttä kaikissa terveyteen ja sairauteen liittyvissä asioissa (myös terveystarkastukset, tehosterokotukset yms.). Terveydenhoitaja keskustelee kanssasi esimerkiksi terveyteen ja elintapoihin liittyvistä kysymyksistä. Terveydenhoitaja on paikalla päiväsaikaan.

Vastaanotto ilman ajanvarausta on klo 10.30–11.30, muuna aikana vastaanotto on ajanvarauksella. Ajanvaraukset tehdään varaamalla aika terveydenhoitajan luona, soittamalla tai Wilman kautta. Terveydenhoitajan vastaanotto sijaitsee Tavastia-kampuksen S-rakennuksessa Hattelmalantiellä.

Lisätietoja antaa

Anna-Leena Mäkinen

Erityisopettaja
Anna-Leena.Makinen@kktavastia.fi
+358408682114

Sivua päivitetty 16.6.2022 kello 12:52