Tavastia Koulutus Oy tuottaa Tavastian koulutus- ja työelämäpalvelut yrityksille ja yhteisöille. Yhtiö vastaa arvonlisäverollisten koulutusten tuottamisesta.

Tavastia Koulutus tarjoaa monipuolisia koulutus- ja työelämäpalveluja. Järjestämme yritysten, yhteisöjen ja yksityisten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Koulutus voi olla lyhyt, muutaman tunnin intensiivikurssi tai laajempi pitkäaikainen kehittämisohjelma. Koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti yhdessä Ammattiopisto Tavastian sekä Vanajaveden Opiston henkilöstön kanssa.

Koulutus voidaan tarvittaessa järjestää asiakkaan tiloissa. Henkilöstökoulutusta voidaan järjestää myös osittain tuettuna, jolloin osarahoitus saadaan työvoimahallinnolta yhteishankintakoulutuksena.

Tarjoamme muun muassa täydennyskoulutusta, henkilöstökoulutusta, asiantuntijapalveluita, rekrytointi- ja muutoskoulutusta,  kotoutumiskoulutusta sekä työvoimakoulutusta. Järjestämämme eri alojen koulutukset löydät Koulutukset ja kurssit -osiosta.

Tavastia Koulutuksen toimitusjohtajana työskentelee Annemari Suonsivu. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tarjouksen koulutuksista tai haluat kehitellä uutta yhteistyötä!

Tietoa yhteishankintakoulutuksesta

Yhteishankintakoulutuksessa yritys tai muu työnantaja kouluttaa työntekijöitään yhteistyössä työ- ja elinkeinohallinnon kanssa. Yritys voi saada rahoitusta 20–80% koulutuksen kustannuksista.

Yhteishankintakoulutuksen vaihtoehdot ovat:

  1. RekryKoulutus: uusien palkattavien ammattitaitoisten työntekijöiden kouluttamiseen.

2. TäsmäKoulutus: yrityksen tarpeisiin olemassa olevalle henkilöstölleen räätälöityä ammatillista perus- tai lisäkoulutusta (koulutus voidaan toteuttaa myös lomautuksen aikana)

3. MuutosKoulutus: lomautettujen tai irtisanottujen työntekijöiden auttamiseen.

Tarkemmat tiedot Työ-ja elinkeinotoimiston nettisivulta > Koulutus työnantajan ja valtion yhteishankintana

Kysy lisää!

Lisätietoja antaa

Annemari Suonsivu

Toimitusjohtaja
Annemari.Suonsivu@kktavastia.fi
+358503404312

Päivi Aaltonen

Toimistopäällikkö, johdon sihteeri
Paivi.Aaltonen@kktavastia.fi
+358504400846

Sivua päivitetty 31.8.2021 kello 15.24