Kouluttamo on koulutusten toteuttaja- ja tuotantoyhtiö.

Olemme erikoistuneet lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen ja yrittäjyyden kehittämiseen.

Olemme oppineet omista kokemuksistamme työelämässä ja nähneet, miten arjesta saadaan sujuvampaa ja työstä palkitsevampaa.

Käytämme koulutuksissamme mentaalivalmennusta, tutkittua ja kokemustemme kautta opittua tietoa, oppimista tukevia menetelmiä sekä konkreettista toimintaa tukemaan muutosta.

Ymmärrämme asiakkaiden tarpeiden erilaisuuden. Siksi haluamme kuulla, mitä sinun organisaatiosi ja työyhteisösi tarvitsee ja miten haluat sen koulutuksen keinoin toteuttaa.

Kouluttamon palvelut

Koulutuksemme ovat:

Tiivistä faktaa
1.
Työkaluja arkeen
2.
Kehittymistä ja kasvua
3.

Palvelumme ovat koulutusta, valmennusta ja konsultointia. Koulutuksia toteutetaan verkkokursseina, räätälöityinä koulutus- ja valmennuspaketteina sekä etä- ja lähikoulutuspäivinä.

Elämä, käytännön tilanteet ja toiminta ovat palveluidemme lähtökohtana.

  • Tarjoamme sinulle ja työyhteisöllesi käytännön keinoja toimia sujuvammin arjessa.
  • Autamme sinua kehittämään omaa ajatteluasi ja tapojasi toimia mentaalivalmennuksen keinoin.
  • Saat tukea ja valmennusta ammattilaisiltamme ja tukea muilta osallistujilta.

Olemme erikoistuneet lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen ja yrittäjyyden kehittämiseen. Näihin asioihin läpileikkaavina teemoina käytämme mentaalivalmennusta, tutkittua ja kokemustemme kautta opittua tietoa, oppimista tukevia menetelmiä ja konkreettista toimintaa sekä asioiden toteuttamista käytännössä. Ymmärrämme asiakkaiden tarpeiden erilaisuuden.

Koulutuksemme kaikissa muodoissaan sisältävät:

Fakta: Tutkittua asiaa tiiviissä muodossa ja käytännönläheisesti. Päivitämme omaa osaamistamme ja uusimme aineistojamme vastaamaan tätä päivää.

Toiminta: On tärkeää pystyä viemään opittu uusi asia käytäntöön. Sinun, ja meidän tavoitteenamme on positiivinen muutos. Arjen sujuvuus on meidän jokaisen hyvinvointia.

Mindset: Muutos on mahdollinen, kun oma mieli tukee sitä. Pidämme huolen, että saat tukea oman asenteen ja ajattelun kehittämiseen.

Reflektointi ja tuki: Oppiminen tapahtuu monella tavalla. Tarvitaan tietoa, kokeiluja, oman ajattelun uudistumista ja ennen kaikkea tarvitaan reflektointia. Voimallisinta reflektointi on yhdessä muiden kanssa, mikä vie oppimisen aivan uudelle tasolle.

Verkkokurssit

Verkkokurssimme ovat täsmätietoa laadukkaassa muodossa.

Verkkokursseilla voit opiskella juuri silloin kun itse haluat. Saat paljon aikaan lyhyessä ajassa

Verkkokurssien keskustelualustat mahdollistavat verkostoitumisen ja vertaistuen saamisen sekä myös kouluttajien tuen tarvittaessa.

Rakennamme sopivia verkkokoulutuskokonaisuuksia tarpeiden mukaan. Verkkokoulutus voi sisältää myös etäyhteydellä pidettäviä interaktiivisia tapaamisia ja kertaustunteja.

Me

Anne Talvitie mentaalivalmennuksen asiantuntija, koulutustuottaja ja
Leena Paukkunen työelämäasiantuntija, koulutustuottaja

Kouluttamo on mahdollisuus sinulle.

Kouluttamo jakaa mielestämme tärkeitä asioita juuri sinulle.   

Uskomme tulevaisuuteen ja ihmisen kykyyn kehittyä omaksi parhaaksi versioksi itsestä.

Sivua päivitetty 2.11.2022 kello 14.26