Tavastia Koulutuksen uhkatilanne- ja turvallisuuskoulutukset tuottaa Axe Security Finland Oy. Yritys järjestää uhkatilanne- ja turvallisuuskoulutuksia erilaisille yhteisöille ja organisaatioille koko Suomessa. Kysy tarjous juuri teille räätälöitynä!

Axe Securityn palveluvalikoima on monipuolinen: Yritys tarjoaa esimerkiksi uhkatilanne- ja väkivaltakoulutuksia naisille, turvallisuuskoulutuksia senioreille sekä työturvallisuuskoulutuksia. Axe Securityn palveluihin kuuluvat myös luennot esimerkiksi rikoslaista, some-turvallisuudesta ja monista muista turvallisuuteen liittyvistä osa-alueista.

Axe Securityn turvallisuuskouluttajat ovat poliisiviranomaistaustaisia henkilöitä, joilla on pitkä kokemus väkivaltatilanteita varten tehtävistä koulutuksista eri yhteisöille ja yrityksille. 

Senioriturvakurssi

Senioriturvakurssi on tarkoitettu senioreille ja heidän läheisilleen ennakoivaksi turvaksi. Kurssi on luentomuotoinen, ja sen aikana käsitellään muun muassa ikäihmisiin kohdistuvia maksuvälinepetoksia ja rahavarkauksia, joita tekevät muun muassa viranomaisiksi tekeytyvät henkilöt. Asiat käydään läpi selkeässä ja ymmärrettävässä muodossa.

Naisten turvakurssit

Tavastia Koulutus on järjestänyt yhteistyössä Axe Securityn kanssa naisten turvakurssin, jossa opitaan selkeitä keinoja henkisen ja fyysisen väkivallan torjuntaan. Tarkkaile nettisivuiltamme, koska seuraava kurssi pidetään!

Kysy tarjous!

Axe Securityn koulutukset räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan todellisia tarpeita ja samalla huomioiden nykypäivän vaatimukset. Kysy tarjous juuri teidän organisaatiollenne tai yhteisöllenne sopivasta koulutuksesta!

Sivua päivitetty 8.2.2023 kello 11.34