TaitavaRekry vastaa Kanta-Hämeen työvoima- ja osaajapulaan

Valmistuneiden opiskelijoiden siirtyminen Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen ulkopuolelle esimerkiksi työn perässä on ajankohtainen ja selkeä haaste Hämeenlinnan alueella. Tavastian vastaus ongelmaan on uusi TaitavaRekry-niminen palveluyritys. TaitavaRekry toimii Tavastia Koulutus Oy:n alla, ja sen ideana on välittää opiskelijoita työelämän saataville ja toisaalta varmistaa, että työnantajilla on käytettävissään osaavaa ja tarpeiden mukaista työvoimaa.

TaitavaRekryn tavoitteena on vahvistaa talousalueemme veto- ja pitovoimaa. TaitavaRekry pitää huolta siitä, että työnantajien saatavilla on osaavia tekijöitä oikea-aikaisesti ja että opiskelijamme työllistyisivät valmistuttuaan Hämeenlinnaan ja sen lähikuntiin. TaitavaRekryn toimintaperiaate on siis kuin henkilöstövuokrausyrityksellä.

TaitavaRekry tukee työnantajia lisäkoulutuksilla, Ely-keskuksen rahoitusmahdollisuuksilla (työvoimakoulutukset) sekä oppi- ja koulutussopimuksilla. Kannustamme myös työllistämään vuokratun työvoiman yrityksen omille palkkalistoille tukemalla työllistymistä ilman erillisiä siirtomaksuja.

TaitavaRekryn liiketoiminta on Tavastia Koulutus Oy:n alaista ja toiminnasta vastaa rekrytointiasiantuntija Pekka Linna.

TaitavaRekryn kautta työllistyäksesi sinun ei tarvitse olla opiskelija, vaan voit olla jo alan ammattilainen tai uusien haasteiden etsijä! Räätälöimme palveluja tarpeiden mukaisesti ja mahdollisuuksien mukaan myös koulutamme työntekijöitämme.

Lisätietoja antaa

Pekka Linna

Rekrytointiasiantuntija
pekka.linna@kktavastia.fi
+358447506706

Sivua päivitetty 12.1.2024 kello 09.05