Ajankohtaista

Parolan lukio siirtyy hybridimalliin

15.2.2021

Tavastian toisen asteen koulutus eli myös Parolan lukio siirtyy Kanta-Hämeen pandemiaryhmän suosituksen mukaisesti hybridimalliin. Pandemiaryhmän määritelmän mukaan hybridiopetus tarkoittaa, että myös lähiopetus on oppilaitoksissa mahdollista, mutta etäopetuksen keinoja kannattaa edelleen soveltuvissa tapauksissa hyödyntää. Lähiopetuksessa tulee käyttää maskeja, huolehtia käsihygieniasta ja pitää opetusryhmät mahdollisimman muuttumattomina ja pieninä.

1. ja 2. vuosiluokan opiskelijat palaavat lähiopetukseen maanantaina 15. helmikuuta Hämeenlinnan lyseon, Kaurialan ja Parolan lukioissa. Lammilla lukiolaiset palaavat opetukseen portaittain alkaen tiistaina 16. helmikuuta. Abiturientit ovat lukujaksolla, eivätkä ole pääsääntöisesti paikalla oppilaitoksissa. Abiturienteille järjestettävissä preliminääreissä vältetään kontakteja muihin opiskelijoihin, eivätkä abiturientit käy ruokailemassa.

Myös Ammattiopisto Tavastia siirtyy hybridimalliin ja opetusjärjestelyt päätetään osastoilla. Järjestelyistä tiedotetaan opiskelijoita tarkemmin suoraan Wilmassa.

Ruokakasseja ei jaeta hybridiopetusaikana, eikä ruokakassijakelua ei ole 17.2. Lähiopetuksessa olevat opiskelijat, jotka ovat oikeutettuja maksuttomaan lounaaseen, saavat lounaan opiskelijaravintolassa.

Kanta-Hämeen pandemiaryhmän suositukset ovat muilta osin voimassa 15. maaliskuuta asti. VOPin aikuisten kurssit siis jatkuvat joko etänä tai ovat kokonaan tauolla. Lasten harrastustoiminta jatkuu lähiopetuksessa ja 12–18-vuotiaat saavat harrastaa korkeintaan kymmenen hengen ryhmissä ja annettuja koronamääräyksiä noudattaen.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin tiedote 12.2.2021

Sivua päivitetty 15.2.2021 kello 16.42

Uusimmat uutiset

Viimeistä viedään – penkkarit ja vanhojentanssit Parolan lukiossa

Parolan lukion penkkariajelu Parolan lukion abiturientit viettävät viimeistä koulupäiväänsä penkinpainajaisten merkeissä to8.2.2024. Päivään sisältyy perinteistä penkkariohjelmaa koulussa aamun aikana. Ohjelmassaanabiturientit […]

Lue lisää

2.2.2024

Parolan lukion syksyn 2023 ylioppilaat

Syksyn 2023 ylioppilaskirjoitusten tulokset on julkaistu. Lämpimät onnittelut uusille ylioppilaille! Kauppinen VilmaSeppänen Venla

Lue lisää

15.11.2023

Tervetuloa Parolan lukion esittelyiltaan!

Kiinnostavatko opinnot Parolan lukiossa? Parolan lukio esittelee toimintaansa 9.-luokkalaisille ja heidän huoltajilleen sekä muille lukio-opinnoista kiinnostuneille. Tule kysymään ja kuulemaan […]

Lue lisää

9.10.2023