Kouluttaudu ja kehity työelämässä

Tavastiasta löydät monipuoliset koulutusvaihtoehdot työelämässä kehittymistä ja kouluttautumista varten. Voit täydentää osaamistasi työn ohessa lyhytkoulutuksilla ja hankkia tarvittavat lupakortit ja -passit tai suorittaa kokonaan uuden tutkinnon vaikka oppisopimuksella – jatkuva oppiminen on tätä päivää! Tarjonnassamme on jokaiselle jotakin – olet sitten yrittäjä, esimies, työntekijä tai työnhakija.

Tutustu lyhytkoulutuksiimme

Screen-reader -otsikko

Aikuisena oppimaan

Aikuisena voi ja kannattaa opiskella. Työikäinen, tervetuloa opiskelemaan – Tavastia tarjoaa polkuja jatkuvaan oppimiseen!

Jatkuva oppiminen Tavastiassa

Työhyvinvointikortti nyt verkkokoulutuksena

Hyvinvoiva henkilöstö on menestyksen avain! Työhyvinvointikortti-koulutus järjestetään nyt kokonaan verkossa, joten osallistuminen on helppoa.

Tutustu ja ilmoittaudu

Työpaikkasuomi-koulutus

Tavastia Koulutuksen Työpaikkasuomi on koulutuspalvelu, jonka tavoitteena on parantaa ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden ja yrittäjien valmiuksia onnistua suomen kielellä työssään ja työyhteisössään.

Lue lisää Työpaikkasuomesta

Ajankohtaista

Pintakäsittelyalan koulutus laajeni Kauhavalle

Tavastia Koulutus Oy:n KiltaPro-yrityskoulutusyksikön toiminta laajeni alkuvuodesta 2023 Kauhavalle. LSK Business Parkista löytyivät tilat, jotka muokattiin KiltaPron käyttöön juuri sopiviksi. […]

Lue lisää

28.3.2023

Uhkatilannekoulutus auttaa jokaista

Oletko koskaan miettinyt, että uhkaavat tilanteet, joista luet iltapäivälehdistä, voivat joskus kohdata myös sinua? Miten selviät ehjin nahoin? Tilanteita kannattaa […]

Lue lisää

22.2.2023

Tavastia Koulutus yhteistyöhön Kouluttamon kanssa

Tavastia Koulutus on aloittanut yhteistyön Kouluttamo Oy:n kanssa. Kouluttamo on koulutusten toteuttaja- ja tuotantoyhtiö, joka on erikoistunut lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen […]

Lue lisää

9.11.2022

Syvennä osaamistasi – suorita ammatti- tai erikoisammattitutkinto

Ammatti- ja erikoisammattitutkintojen suorittamisella osoitetaan työelämän tarpeiden mukaisesti kohdennettua ammattitaitoa. Kehität omaa osaamistasi ja samalla myös organisaatiota. Tutkinnot suoritetaan pääsääntöisesti oppisopimuskoulutuksena tai työn ohessa. Tarjolla on lukuisia tutkintoja eri aloilta.

Katso hakuohjeet tutkintokohtaisesti ja tule oppimaan!

Uutta osaamista oppisopimuksella

Oppisopimus on loistava keino opiskella työn ohessa. Voit solmia oppisopimuksen oman työpaikkasi kanssa ja saada normaalisti palkkaa työstäsi samalla kun kehität opinnoissasi sekä itseäsi että työpaikkaasi. Oppisopimuksella hankit myös kokonaan uuden ammatin. Oppisopimus sopii kaikenikäisille ja myös yrittäjille!

Lue lisää oppisopimuksesta

Tilaa uutiskirje ja pysyt kartalla

Tilaa itsellesi kerran kuussa ilmestyvä Ammattiopisto Tavastian uutiskirje, joka sisältää myös työelämäpalveluiden ja Tavastia Koulutuksen ajankohtaisia asioita.

Tilaa uutiskirje ja tutustu uutiskirjearkistoon

Sosiaalinen media