Yleinen

Tavastia Koulutuksen toimitusjohtaja vaihtuu

30.5.2023

Koulutuskuntayhtymä Tavastian alla toimivan Tavastia Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Annemari Suonsivu siirtyy uusiin tehtäviin 1.8.2023 alkaen. Tavastia Koulutus Oy myy kursseja ja koulutuksia pääasiassa työelämän tarpeisiin yhteistyössä Ammattiopisto Tavastian, Vanajaveden Opiston sekä ulkopuolisten koulutuskumppanien kanssa.

Toimitusjohtaja Annemari Suonsivu on toiminut määräaikaisessa tehtävässään noin kolme vuotta. Hän haluaa kiittää tästä ajasta koko Tavastiaa ja osakeyhtiön hallitusta saamastaan tuesta sekä yhteistyökumppaneita ja etenkin alueen upeita yrittäjiä.

Suonsivu aloittaa 1.8.2023 Spesian Länsi-Suomen koulutusjohtajana, ja hän toivoo, että pääsee jatkossakin tavastialaisten kanssa yhteistyöhön.

Tavastia Koulutuksen osa-aikaisena toimitusjohtajana jatkaa Ammattiopisto Tavastian vasta valittu koulutuspäällikkö Veli-Matti Ahvenharju, joka on toiminut pitkään ammattiopistolla elintarvikealan lehtorina. Ahvenharju siirtyy syksyllä ravintola-, catering- ja elintarvikealan koulutuspäälliköksi, kun sen pitkäaikainen koulutuspäällikkö Merja Kytöaho siirtyy viettämään eläkepäiviä.

Tavastia Koulutuksen hallitus kukitti Annemari Suonsivun kiitokseksi työstä. Jouni Haajanen (vas. takana), Lassi Martikainen, Risto Salminen, Heini Kujala (alarivi vas.), Annemari Suonsivu, Riikka Lehto ja Outi Itäluoma.

Sivua päivitetty 30.5.2023 kello 09.12

Uusimmat uutiset

Syksyn koulutustarjonta nyt netissä

Tavastia Koulutuksen syksyn koulutustarjonta on nähtävillä nettisivuillamme ja koulutuksiin voi ilmoittautua mukaan. Uutena koulutuksena tarjonnassa on Työturvallisuuskortin kertauskoulutus (4 h). […]

Lue lisää

2.6.2023

Tavastia Koulutuksen toimitusjohtaja vaihtuu

Koulutuskuntayhtymä Tavastian alla toimivan Tavastia Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Annemari Suonsivu siirtyy uusiin tehtäviin 1.8.2023 alkaen. Tavastia Koulutus Oy myy kursseja […]

Lue lisää

30.5.2023

Pintakäsittelyalan koulutus laajeni Kauhavalle

Tavastia Koulutus Oy:n KiltaPro-yrityskoulutusyksikön toiminta laajeni alkuvuodesta 2023 Kauhavalle. LSK Business Parkista löytyivät tilat, jotka muokattiin KiltaPron käyttöön juuri sopiviksi. […]

Lue lisää

28.3.2023