Yleinen

Tavastia Koulutuksen toimitusjohtaja vaihtuu

30.5.2023

Koulutuskuntayhtymä Tavastian alla toimivan Tavastia Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Annemari Suonsivu siirtyy uusiin tehtäviin 1.8.2023 alkaen. Tavastia Koulutus Oy myy kursseja ja koulutuksia pääasiassa työelämän tarpeisiin yhteistyössä Ammattiopisto Tavastian, Vanajaveden Opiston sekä ulkopuolisten koulutuskumppanien kanssa.

Toimitusjohtaja Annemari Suonsivu on toiminut määräaikaisessa tehtävässään noin kolme vuotta. Hän haluaa kiittää tästä ajasta koko Tavastiaa ja osakeyhtiön hallitusta saamastaan tuesta sekä yhteistyökumppaneita ja etenkin alueen upeita yrittäjiä.

Suonsivu aloittaa 1.8.2023 Spesian Länsi-Suomen koulutusjohtajana, ja hän toivoo, että pääsee jatkossakin tavastialaisten kanssa yhteistyöhön.

Tavastia Koulutuksen osa-aikaisena toimitusjohtajana jatkaa Ammattiopisto Tavastian vasta valittu koulutuspäällikkö Veli-Matti Ahvenharju, joka on toiminut pitkään ammattiopistolla elintarvikealan lehtorina. Ahvenharju siirtyy syksyllä ravintola-, catering- ja elintarvikealan koulutuspäälliköksi, kun sen pitkäaikainen koulutuspäällikkö Merja Kytöaho siirtyy viettämään eläkepäiviä.

Tavastia Koulutuksen hallitus kukitti Annemari Suonsivun kiitokseksi työstä. Jouni Haajanen (vas. takana), Lassi Martikainen, Risto Salminen, Heini Kujala (alarivi vas.), Annemari Suonsivu, Riikka Lehto ja Outi Itäluoma.

Sivua päivitetty 30.5.2023 kello 09.12

Uusimmat uutiset

Tavastia Koulutuksen hintoihin muutoksia

Hallituksen päätöksen mukaan 1.9.2024 alv nousee 24 prosentista 25,5 prosenttiin. Hintoihin tullaan lisäämään arvonlisäveron erotus (1,5 %) 1.9. alkaen. Jos […]

Lue lisää

31.5.2024

TaitavaRekry tarjoaa monipuoliset palvelut sekä työntekijälle että työnantajalle

Uutta Tavastiassa! TaitavaRekry auttaa työllistämään opiskelijoita ja muita työnhakijoita – katso tarjoamamme työpaikat ja hae! Nyt haussa myös kesätyöpaikkoja. Laita […]

Lue lisää

31.1.2024

Syksyn koulutustarjonta nyt netissä

Tavastia Koulutuksen syksyn koulutustarjonta on nähtävillä nettisivuillamme ja koulutuksiin voi ilmoittautua mukaan. Uutena koulutuksena tarjonnassa on Työturvallisuuskortin kertauskoulutus (4 h). […]

Lue lisää

2.6.2023