Yleinen

Pintakäsittelyalan koulutus laajeni Kauhavalle

28.3.2023

Tavastia Koulutus Oy:n KiltaPro-yrityskoulutusyksikön toiminta laajeni alkuvuodesta 2023 Kauhavalle. LSK Business Parkista löytyivät tilat, jotka muokattiin KiltaPron käyttöön juuri sopiviksi.

Kauhava valikoitui uudeksi koulutuspaikkakunnaksi sopivien tilojen ja toimivien yhteyksiensä ansiosta. Teollisen pintakäsittelyn koulutustarjonta on alueella melko suppea. Viimeistään loppuvuodesta 2022 järjestetyt minimessut LSK Business Park Oy:n Lentohotellin tiloissa vakuuttivat, että tarvetta pysyvään koulutustilaan on.

– Aloitimme Etelä-Pohjanmaan alueella koulutustoiminnan aluksi eri hotellien ja yritysten tiloissa, mutta havaitsimme hyvin pian, että tarvitsemme pysyvämmän teknisen tilan pintakäsittelyalan opettamisen tueksi, Kiltapron yritysyksikön kouluttaja Jari Välkkynen kertoo.

Ammattiopiston Tavastian logistiikan opiskelijat saivatkin pian tehtäväkseen kuljettaa maalauskammion ja ruiskut tarvikkeineen Hämeenlinnasta uusiin tiloihin. Paikalliset rakennusalan osaajat auttoivat muuntamaan entisen lentosotakoulun teknisen tilan rakennuksen pohjakerroksessa maalaamokäyttöön sopiviksi.

Koulutusta oikeaan tarpeeseen

KiltaPro toteuttaa viiden viikon välein täsmä-, rekry- ja tutkintotavoitteista teollisen pintakäsittelyn koulutusta Kauhavan yksikössä.

– Nykyisissä koulutusryhmissämme on jauhemaalareita, märkämaalareita sekä yritysten työnjohtajia. Tarjoamme työpaikkaohjaajille ja työnjohtajille syventävää perehdytyskoulutusta, joka sisältää käytännön ohjausosaamisen kehittämistä ja vuorovaikutustaitojen syventämistä, täsmentää kouluttaja Tanja Törnqvist.

Yrityksen edustaja!

Tervetuloa teollisen pintakäsittelyn Minimessuille 31.3.2023 klo 10–18

Esittelemme yrityksille suunnattuja täsmäkoulutuksia.

Paikka: LSK Business Park Oy:n koulutustilat
(Loppusuora 9, 62200 Kauhava)

Tulossa! RekryMessut 4.8.23 klo 10–18

Lisätiedot: jari.valkkynen@kktavastia.fi

Sivua päivitetty 28.3.2023 kello 10.45

Uusimmat uutiset

TaitavaRekry tarjoaa monipuoliset palvelut sekä työntekijälle että työnantajalle

Uutta Tavastiassa! TaitavaRekry auttaa työllistämään opiskelijoita ja muita työnhakijoita – katso tarjoamamme työpaikat ja hae! Nyt haussa myös kesätyöpaikkoja. Laita […]

Lue lisää

31.1.2024

Syksyn koulutustarjonta nyt netissä

Tavastia Koulutuksen syksyn koulutustarjonta on nähtävillä nettisivuillamme ja koulutuksiin voi ilmoittautua mukaan. Uutena koulutuksena tarjonnassa on Työturvallisuuskortin kertauskoulutus (4 h). […]

Lue lisää

2.6.2023

Tavastia Koulutuksen toimitusjohtaja vaihtuu

Koulutuskuntayhtymä Tavastian alla toimivan Tavastia Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Annemari Suonsivu siirtyy uusiin tehtäviin 1.8.2023 alkaen. Tavastia Koulutus Oy myy kursseja […]

Lue lisää

30.5.2023