Yleinen

Tavastia Koulutus yhteistyöhön Kouluttamon kanssa

9.11.2022

Tavastia Koulutus on aloittanut yhteistyön Kouluttamo Oy:n kanssa. Kouluttamo on koulutusten toteuttaja- ja tuotantoyhtiö, joka on erikoistunut lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen ja yrittäjyyden kehittämiseen.

Kouluttamon takana ovat mentaalivalmennuksen asiantuntija, koulutustuottaja Anne Talvitie sekä työelämäasiantuntija, koulutustuottaja Leena Paukkunen. He hyödyntävät koulutuksissa omia kokemuksiaan työelämässä.

– Olemme oppineet omista kokemuksistamme ja nähneet, miten arjesta saadaan sujuvampaa ja työstä palkitsevampaa, Talvitie ja Paukkunen sanovat.

– Käytämme koulutuksissamme mentaalivalmennusta, tutkittua ja kokemustemme kautta opittua tietoa, oppimista tukevia menetelmiä sekä konkreettista toimintaa tukemaan muutosta, he kertovat.

Kouluttamon kolme peruspilaria

Talvitien ja Paukkusen mukaan kaikissa Kouluttamon koulutuksissa ja valmennuksissa on kolme yhteistä tärkeää asiaa. Ne tarjoavat 1) tiivistä faktaa, 2) työkaluja arkeen sekä 3) kehittymistä ja kasvua. Lähtökohtana kaikkeen on elämä sekä käytännön tilanteet ja toiminta.

Koulutuksia, valmennusta ja konsultointia toteutetaan verkkokursseina, räätälöityinä koulutus- ja valmennuspaketteina sekä etä- ja lähikoulutuspäivinä.

– Meidän koulutuksissamme lähipäivät eivät ole kalvosulkeisia, vaan silloin oikeasti keskitymme läsnäoloajan hyödyntämiseen parhaalla tavalla. Yhdessä tekeminen, harjoittelu, keskustelut ja reflektointi ovat varmin tapa oppia ja kehittyä, Anne Talvitie painottaa.

Verkkokursseilla keskustelualustat mahdollistavat verkostoitumisen ja vertaistuen saamisen ja myös kouluttajien tuen.

– Myös verkkokurssit voivat sisältää etänä pidettäviä interaktiivisia tapaamisia ja kertaustunteja. Koulutuskokonaisuudet voidaan rakentaa tarpeen mukaan, Leena Paukkunen sanoo.

Ensimmäisenä Tavastia Koulutuksen tarjonnassa on nyt Työhyvinvointiohjaaja – Menestystekijä hyvinvointiin työelämässä -koulutus, joka toteutetaan vuoden 2023 keväällä.

Koulutus on suunnattu projektipäällikölle, tiimivastaavalle, työyhteisökouluttajalle ja kaikille, jotka ovat tekemisissä ihmisten kanssa. Kurssilla opitaan tehokkaita ja yksinkertaisia keinoja ja työvälineitä helpottamaan työyhteisön ja tiimien yhteistyötä, vuorovaikutusta ja haasteellisten tilanteiden kohtaamista. Katso lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Sivua päivitetty 9.11.2022 kello 14.28

Uusimmat uutiset

Tavastia Koulutus yhteistyöhön Kouluttamon kanssa

Tavastia Koulutus on aloittanut yhteistyön Kouluttamo Oy:n kanssa. Kouluttamo on koulutusten toteuttaja- ja tuotantoyhtiö, joka on erikoistunut lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen […]

Lue lisää

9.11.2022

K-auton korimekaanikkoakatemia RekryKoulutuksena!

Innostutko autoista ja haaveilet urasta niiden parissa? Kiinnostaisiko sinua kouluttautua alalle, jossa töitä osaajille on varmasti tarjolla, nyt ja tulevaisuudessa? […]

Lue lisää

25.5.2022

Työpaikkasuomea-koulutus valmentaa työskentelyyn Suomessa

Tarvitseeko nykyinen tai tuleva työntekijäsi ohjeita ja apua Suomessa suomen kielellä työskentelyyn? Onko toimialan sanasto ja suomalainen työkulttuuri vielä hakusessa? […]

Lue lisää

27.4.2022