Yleinen

K-auton korimekaanikkoakatemia RekryKoulutuksena!

25.5.2022

Innostutko autoista ja haaveilet urasta niiden parissa? Kiinnostaisiko sinua kouluttautua alalle, jossa töitä osaajille on varmasti tarjolla, nyt ja tulevaisuudessa?


Kouluttaudu vauriokorjauksen huippuosaajaksi maailman johtavien automerkkien parissa K-Autolla! Oletpa sitten jo kokeneempi tekijä tai muuten vain kiinnostunut autoalasta ja korikorjauksesta, K-Auton korimekaanikkoakatemia voi olla juuri sinulle mahdollisuus startata ura haluttuna tulevaisuuden osaajana. Korimekaanikon työ on kädentaitoja vaativa ammatti, jossa tehtäviisi kuuluu mm. korin pintaosien vaihto- ja oikaisutyöt, lasien vaihdot sekä korin rakenneosien korjaaminen.

Tavastia Koulutus järjestää RekryKoulutuksen yhteistyössä K-auton sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja Uudenmaan TE-toimiston kanssa.

Koulutus käynnistyy 12.9.2022 kahden viikon lähiopetusjaksolla Hämeenlinnassa. Kahden viikon lähiopetusjakson ajalta opiskelijoille korvataan majoitus, matka- ja lounaskulut kaikille halukkaille.

Tämän jälkeen koulutus jatkuu K-Auton paikallisilla toimipisteillä kahden kuukauden ajan 25.11.2022 saakka. Tämä vaihe sisältä yksittäisiä (5 kpl) lähiopetuspäiviä Hämeenlinnassa. Koulutukseen valitaan yksi opiskelija kutakin alla listattua toimipistettä kohden:

· Helsinki
· Espoo
· Lappeenranta
· Hyvinkää
· Kotka
· Joensuu
· Huittinen
· Kouvola
· Lahti

RekryKoulutuksen ajalta ei makseta palkkaa, mutta hyväksytysti koulutuksen suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät oppisopimuksella K-Auton palvelukseen. Oppisopimuksen ajalle solmitaan määräaikainen työsuhde, jonka ajalta maksetaan normaali palkka. Oppisopimus tähtää joko ajoneuvoalan perus- tai ammattitutkintoon, opiskelijan taustasta riippuen.

Sopimuksen kesto määritetään opiskelijakohtaisesti, ja se riippuu henkilön osaamisesta ja taustasta. Oppisopimusjakson jälkeen pyrimme työllistämään henkilöt K-Autolle vakinaisiin työsuhteisiin.

Koulutuksen sisältö

K-Auton korimekaanikkoakatemiassa pääset perehtymään vauriokorjauksen saloihin, perusteista alkaen. Koulutus pitää sisällään niin teoriaopintoja kuin työssäoppimista, mm. seuraavista teemoista:

· Asentajan digitaaliset työvälineet
· Työturvallisuus
· Korirakenteet
· Korin mittaaminen
· Vaurioiden tunnistaminen
· Lasitöiden perusteet
· Pintaoikaisut
· Liitostekniikat, mm. hitsaaminen, liimaus ja niittaus

Lisäksi koulutuksen aikana tullaan suorittamaan useampia pätevyyskortteja, mm. tulityökortti, hätäensiapu & sähkötyöturvallisuus SFS6002. Työkorttien suorittaminen on akatemian osallistujille maksutonta.

Hakeminen

Koulutukseen voi hakea TE-toimiston kautta 14.8.2022 mennessä.

Koulutushakemusten esivalinta suoritetaan 15.8.2022, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta. Mainitse hakemuksessasi myös mille edellä mainituista paikkakunnista olisit halukas työllistymään.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pidetään viikoilla 33 & 34.

Lue lisää koulutuksesta ja hae mukaan!

Sivua päivitetty 25.5.2022 kello 10.49

Uusimmat uutiset

Pintakäsittelyalan koulutus laajeni Kauhavalle

Tavastia Koulutus Oy:n KiltaPro-yrityskoulutusyksikön toiminta laajeni alkuvuodesta 2023 Kauhavalle. LSK Business Parkista löytyivät tilat, jotka muokattiin KiltaPron käyttöön juuri sopiviksi. […]

Lue lisää

28.3.2023

Uhkatilannekoulutus auttaa jokaista

Oletko koskaan miettinyt, että uhkaavat tilanteet, joista luet iltapäivälehdistä, voivat joskus kohdata myös sinua? Miten selviät ehjin nahoin? Tilanteita kannattaa […]

Lue lisää

22.2.2023

Tavastia Koulutus yhteistyöhön Kouluttamon kanssa

Tavastia Koulutus on aloittanut yhteistyön Kouluttamo Oy:n kanssa. Kouluttamo on koulutusten toteuttaja- ja tuotantoyhtiö, joka on erikoistunut lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen […]

Lue lisää

9.11.2022