Yleinen

K-auton korimekaanikkoakatemia RekryKoulutuksena!

25.5.2022

Innostutko autoista ja haaveilet urasta niiden parissa? Kiinnostaisiko sinua kouluttautua alalle, jossa töitä osaajille on varmasti tarjolla, nyt ja tulevaisuudessa?


Kouluttaudu vauriokorjauksen huippuosaajaksi maailman johtavien automerkkien parissa K-Autolla! Oletpa sitten jo kokeneempi tekijä tai muuten vain kiinnostunut autoalasta ja korikorjauksesta, K-Auton korimekaanikkoakatemia voi olla juuri sinulle mahdollisuus startata ura haluttuna tulevaisuuden osaajana. Korimekaanikon työ on kädentaitoja vaativa ammatti, jossa tehtäviisi kuuluu mm. korin pintaosien vaihto- ja oikaisutyöt, lasien vaihdot sekä korin rakenneosien korjaaminen.

Tavastia Koulutus järjestää RekryKoulutuksen yhteistyössä K-auton sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja Uudenmaan TE-toimiston kanssa.

Koulutus käynnistyy 12.9.2022 kahden viikon lähiopetusjaksolla Hämeenlinnassa. Kahden viikon lähiopetusjakson ajalta opiskelijoille korvataan majoitus, matka- ja lounaskulut kaikille halukkaille.

Tämän jälkeen koulutus jatkuu K-Auton paikallisilla toimipisteillä kahden kuukauden ajan 25.11.2022 saakka. Tämä vaihe sisältä yksittäisiä (5 kpl) lähiopetuspäiviä Hämeenlinnassa. Koulutukseen valitaan yksi opiskelija kutakin alla listattua toimipistettä kohden:

· Helsinki
· Espoo
· Lappeenranta
· Hyvinkää
· Kotka
· Joensuu
· Huittinen
· Kouvola
· Lahti

RekryKoulutuksen ajalta ei makseta palkkaa, mutta hyväksytysti koulutuksen suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät oppisopimuksella K-Auton palvelukseen. Oppisopimuksen ajalle solmitaan määräaikainen työsuhde, jonka ajalta maksetaan normaali palkka. Oppisopimus tähtää joko ajoneuvoalan perus- tai ammattitutkintoon, opiskelijan taustasta riippuen.

Sopimuksen kesto määritetään opiskelijakohtaisesti, ja se riippuu henkilön osaamisesta ja taustasta. Oppisopimusjakson jälkeen pyrimme työllistämään henkilöt K-Autolle vakinaisiin työsuhteisiin.

Koulutuksen sisältö

K-Auton korimekaanikkoakatemiassa pääset perehtymään vauriokorjauksen saloihin, perusteista alkaen. Koulutus pitää sisällään niin teoriaopintoja kuin työssäoppimista, mm. seuraavista teemoista:

· Asentajan digitaaliset työvälineet
· Työturvallisuus
· Korirakenteet
· Korin mittaaminen
· Vaurioiden tunnistaminen
· Lasitöiden perusteet
· Pintaoikaisut
· Liitostekniikat, mm. hitsaaminen, liimaus ja niittaus

Lisäksi koulutuksen aikana tullaan suorittamaan useampia pätevyyskortteja, mm. tulityökortti, hätäensiapu & sähkötyöturvallisuus SFS6002. Työkorttien suorittaminen on akatemian osallistujille maksutonta.

Hakeminen

Koulutukseen voi hakea TE-toimiston kautta 14.8.2022 mennessä.

Koulutushakemusten esivalinta suoritetaan 15.8.2022, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta. Mainitse hakemuksessasi myös mille edellä mainituista paikkakunnista olisit halukas työllistymään.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pidetään viikoilla 33 & 34.

Lue lisää koulutuksesta ja hae mukaan!

Sivua päivitetty 25.5.2022 kello 10.49

Uusimmat uutiset

TaitavaRekry tarjoaa monipuoliset palvelut sekä työntekijälle että työnantajalle

Uutta Tavastiassa! TaitavaRekry auttaa työllistämään opiskelijoita ja muita työnhakijoita – katso tarjoamamme työpaikat ja hae! Nyt haussa myös kesätyöpaikkoja. Laita […]

Lue lisää

31.1.2024

Syksyn koulutustarjonta nyt netissä

Tavastia Koulutuksen syksyn koulutustarjonta on nähtävillä nettisivuillamme ja koulutuksiin voi ilmoittautua mukaan. Uutena koulutuksena tarjonnassa on Työturvallisuuskortin kertauskoulutus (4 h). […]

Lue lisää

2.6.2023

Tavastia Koulutuksen toimitusjohtaja vaihtuu

Koulutuskuntayhtymä Tavastian alla toimivan Tavastia Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Annemari Suonsivu siirtyy uusiin tehtäviin 1.8.2023 alkaen. Tavastia Koulutus Oy myy kursseja […]

Lue lisää

30.5.2023