Yleinen

Uutta! Naisten turvakurssi lokakuussa Hämeenlinnassa

2.8.2021

Suuren suosion saavuttanut naisten turvakurssi järjestetään lokakuussa Hämeenlinnassa. Kurssi pidetään lauantaina 2.10.2021 kello 13–16. Osallistua voivat 16–64-vuotiaat naiset.

Kurssilla käydään läpi tyypillisiä väkivaltatilanteita, joihin naiset ovat joutuneet. Kurssilla käsitellään myös henkistä väkivaltaa ja paneudutaan rikoslakiin selkeillä esimerkeillä.

Kurssiin kuuluu fyysinen osuus, jossa jokainen halukas pääsee testaamaan omaa ”positiivista aggressiotaan” turvallisessa ympäristössä omien kykyjensä ja mieltymystensä mukaan. Fyysiseen osuuteen ei ole kuitenkaan pakko osallistua, vaan mukana voi olla myös kuunteluoppilaana.

Kurssilla käydään läpi ennakointia, varautumista ja nopeaa reagointia sekä tehokasta tilanteesta irtaantumista jouduttaessa ahdistelun tai oikeudettoman hyökkäyksen kohteeksi.

Turvakurssin kouluttajina toimivat poliisiviranomaistaustaiset henkilöt, jotka omaavat pitkän kouluttajakokemuksen eri yhteisöille ja tahoille.

Lisätietoa turvakurssista antaa Arto Kirves: puh. 040 531 2954 tai arto.kirves@axesecurityfinland.com

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Sivua päivitetty 2.8.2021 kello 14.50

Uusimmat uutiset

TaitavaRekry tarjoaa monipuoliset palvelut sekä työntekijälle että työnantajalle

Uutta Tavastiassa! TaitavaRekry auttaa työllistämään opiskelijoita ja muita työnhakijoita – katso tarjoamamme työpaikat ja hae! Nyt haussa myös kesätyöpaikkoja. Laita […]

Lue lisää

31.1.2024

Syksyn koulutustarjonta nyt netissä

Tavastia Koulutuksen syksyn koulutustarjonta on nähtävillä nettisivuillamme ja koulutuksiin voi ilmoittautua mukaan. Uutena koulutuksena tarjonnassa on Työturvallisuuskortin kertauskoulutus (4 h). […]

Lue lisää

2.6.2023

Tavastia Koulutuksen toimitusjohtaja vaihtuu

Koulutuskuntayhtymä Tavastian alla toimivan Tavastia Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Annemari Suonsivu siirtyy uusiin tehtäviin 1.8.2023 alkaen. Tavastia Koulutus Oy myy kursseja […]

Lue lisää

30.5.2023