Yleinen

Uutta! Naisten turvakurssi lokakuussa Hämeenlinnassa

2.8.2021

Suuren suosion saavuttanut naisten turvakurssi järjestetään lokakuussa Hämeenlinnassa. Kurssi pidetään lauantaina 2.10.2021 kello 13–16. Osallistua voivat 16–64-vuotiaat naiset.

Kurssilla käydään läpi tyypillisiä väkivaltatilanteita, joihin naiset ovat joutuneet. Kurssilla käsitellään myös henkistä väkivaltaa ja paneudutaan rikoslakiin selkeillä esimerkeillä.

Kurssiin kuuluu fyysinen osuus, jossa jokainen halukas pääsee testaamaan omaa ”positiivista aggressiotaan” turvallisessa ympäristössä omien kykyjensä ja mieltymystensä mukaan. Fyysiseen osuuteen ei ole kuitenkaan pakko osallistua, vaan mukana voi olla myös kuunteluoppilaana.

Kurssilla käydään läpi ennakointia, varautumista ja nopeaa reagointia sekä tehokasta tilanteesta irtaantumista jouduttaessa ahdistelun tai oikeudettoman hyökkäyksen kohteeksi.

Turvakurssin kouluttajina toimivat poliisiviranomaistaustaiset henkilöt, jotka omaavat pitkän kouluttajakokemuksen eri yhteisöille ja tahoille.

Lisätietoa turvakurssista antaa Arto Kirves: puh. 040 531 2954 tai arto.kirves@axesecurityfinland.com

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Sivua päivitetty 2.8.2021 kello 14.50

Uusimmat uutiset

Uhkatilannekoulutus auttaa jokaista

Oletko koskaan miettinyt, että uhkaavat tilanteet, joista luet iltapäivälehdistä, voivat joskus kohdata myös sinua? Miten selviät ehjin nahoin? Tilanteita kannattaa […]

Lue lisää

22.2.2023

Tavastia Koulutus yhteistyöhön Kouluttamon kanssa

Tavastia Koulutus on aloittanut yhteistyön Kouluttamo Oy:n kanssa. Kouluttamo on koulutusten toteuttaja- ja tuotantoyhtiö, joka on erikoistunut lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen […]

Lue lisää

9.11.2022

K-auton korimekaanikkoakatemia RekryKoulutuksena!

Innostutko autoista ja haaveilet urasta niiden parissa? Kiinnostaisiko sinua kouluttautua alalle, jossa töitä osaajille on varmasti tarjolla, nyt ja tulevaisuudessa? […]

Lue lisää

25.5.2022