Yleinen

Täydennä osaamistasi ruoka- ja ravintola-alan verkkokoulutuksissa

21.4.2020

Ammattiopisto Tavastia järjestää kevään ja alkukesän aikana kolme verkkokoulutusta, joiden avulla voit oppia uutta ja täydentää osaamistasi ruoka- ja ravintola-alalla. Koulutukset ovat työvoimakoulutuksia, joihin haetaan TE-toimiston kautta.

Suomalainen ruokakulttuuri -verkkokoulutus

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut suomalaisen ruokakulttuurin
matkasta tämän päivän ja tulevaisuuden trendeihin. Koulutuksessa saat tietoa myös maakuntien perinneruoista, juhla- ja tapakulttuurista, maailman keittiöiden vaikutuksista ja trendeistä. Koulutuksen tavoitteena on syventää suomalaisen ruokakulttuurin tietämystä ja kehittää opiskelijan taitoja opiskella verkon välityksellä. Lähiopetus toteutetaan Microsoft Teamsin kautta ja tehtävät tehdään Moodle-alustalla. Koulutuksen kesto määräytyy alkamispäivän mukaan.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Erityisruokavaliot -verkkokoulutus

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat syventää erityisruokavalio-osaamistasi tai haluat tietää millaisia tämän päivän erityisruokavaliot ovat. Koulutuksen tavoitteena on kehittää erityisruokavalio-osaamista ja lisätä erityisruokavalioiden raaka-ainetuntemusta.

Koulutuksen aikana käytetään Jamix ammattikeittiön tuotannonohjausjärjestelmää. Lisäksi opiskelijan verkko-opiskelutaidot kehittyvät koulutuksen aikana. Lähiopetus toteutetaan Microsoft Teamsin kautta ja tehtävät tehdään Moodle-alustalla. Koulutuksen kesto määräytyy alkamispäivän mukaan.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Asiakaspalvelukoulutus palvelualoille -verkkokoulutus

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat päivittää asiakaspalveluosaamistasi tai olet hakeutumassa
asiakaspalvelutehtäviin. Koulutuksen tavoitteena on tehdä osaaminen näkyväksi, kehittää monipuolisesti asiakaspalvelutaitoja ja saada tietoa erilaisista matkailu- ja ravintola-alan asiakaspalveluyrityksistä. Verkko-opiskelun aikana kehittyvät myös some-etiketti ja verkkokäyttäytyminen. Lähiopetus toteutetaan Microsoft Teamsin kautta ja tehtävät tehdään Moodle-alustalla. Koulutuksen kesto on 1 kk.
Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Työvoimakoulutus on ensisijassa suunniteltu työttömille työnhakijoille sekä työttömyysuhan alaisille 20 vuotta täyttäneille henkilöille. Koulutus on maksutonta. Työvoimakoulutuksiin hakeudutaan TE-toimiston kautta. Katso kaikki työvoimakoulutuksemme.

Sivua päivitetty 21.4.2020 kello 13.27

Uusimmat uutiset

TaitavaRekry tarjoaa monipuoliset palvelut sekä työntekijälle että työnantajalle

Uutta Tavastiassa! TaitavaRekry auttaa työllistämään opiskelijoita ja muita työnhakijoita – katso tarjoamamme työpaikat ja hae! Nyt haussa myös kesätyöpaikkoja. Laita […]

Lue lisää

31.1.2024

Syksyn koulutustarjonta nyt netissä

Tavastia Koulutuksen syksyn koulutustarjonta on nähtävillä nettisivuillamme ja koulutuksiin voi ilmoittautua mukaan. Uutena koulutuksena tarjonnassa on Työturvallisuuskortin kertauskoulutus (4 h). […]

Lue lisää

2.6.2023

Tavastia Koulutuksen toimitusjohtaja vaihtuu

Koulutuskuntayhtymä Tavastian alla toimivan Tavastia Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Annemari Suonsivu siirtyy uusiin tehtäviin 1.8.2023 alkaen. Tavastia Koulutus Oy myy kursseja […]

Lue lisää

30.5.2023