Yleinen

3D-tulostus tutuksi verkkokoulutuksessa

21.4.2020

Kiinnostaako 3D-mallinnus ja tulostus? Haluatko oppia perusteet 3D-tekniikasta ja sen hyödyntämisestä? Ammattiopisto Tavastia järjestää nyt työvoimakoulutuksena verkkokoulutuksen 3D-tulostuksen hyödyntäminen.

Koulutuksen aikana tutustutaan erilaisiin 3D-valmistusmenetelmiin ja hyödynnetään niiden tarjoamat mahdollisuudet. Koulutuksen suorittaminen antaa perustaidot toimia 3D-osaajana. Koulutus ei edellytä aiempaa 3D-tulostuksen tai -tekniikan tuntemusta.

Koulutuksen suorittanut osaa mallintaa monimuotoisia 3D-kappaleita, tuottaa niistä työpiirustukset ja tulostaa niitä 3D-tulostimella. Hän tuntee perusteet 3D-tulostimien toiminnasta, ylläpidosta ja käytöstä.

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena. Kouluttaja tarjoaa tarvittaessa opiskelijoille CAD-työskentelyyn sopivan kannettavan tietokoneen ja muun tarvittavan välineistön koulutuksen ajaksi. Koulutus sisältää myös tarvittaessa yhden lähiopetuspäivän.

Koulutuksen kesto riippuu opiskelijoiden henkilökohtaisista tarpeista.

Koulutukseen voi hakeutua jatkuvasti ja koulutus alkaa sopimuksen mukaan.

Työvoimakoulutus on ensisijaisesti suunniteltu työttömille työnhakijoille sekä työttömyysuhan alaisille 20 vuotta täyttäneille henkilöille. Koulutus on maksutonta. Työvoimakoulutuksiin hakeudutaan TE-toimiston kautta.

Lue lisää koulutuksesta ja täytä hakulomake

 

Tutustu muihin työvoimakoulutuksiimme

Sivua päivitetty 21.4.2020 kello 12.57

Uusimmat uutiset

Uhkatilannekoulutus auttaa jokaista

Oletko koskaan miettinyt, että uhkaavat tilanteet, joista luet iltapäivälehdistä, voivat joskus kohdata myös sinua? Miten selviät ehjin nahoin? Tilanteita kannattaa […]

Lue lisää

22.2.2023

Tavastia Koulutus yhteistyöhön Kouluttamon kanssa

Tavastia Koulutus on aloittanut yhteistyön Kouluttamo Oy:n kanssa. Kouluttamo on koulutusten toteuttaja- ja tuotantoyhtiö, joka on erikoistunut lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen […]

Lue lisää

9.11.2022

K-auton korimekaanikkoakatemia RekryKoulutuksena!

Innostutko autoista ja haaveilet urasta niiden parissa? Kiinnostaisiko sinua kouluttautua alalle, jossa töitä osaajille on varmasti tarjolla, nyt ja tulevaisuudessa? […]

Lue lisää

25.5.2022