Yleinen

Kielikoulutukset syksyllä – uutta ja vanhaa

24.4.2018

Vanaja Koulutus Oy on Vanajaveden Opiston kanssa järjestänyt suosittuja kielten kursseja. Vanajaveden Opisto tarjoaa kursseja kahdestatoista eri vieraasta kielestä muun muassa englannista ja ruotsista. Vanaja Koulutus tarjoaa taas yrityksille ja yksityishenkilöille räätälöityjä kursseja esimerkiksi englannissa.

Vanajaveden Opiston suunnitteluopettaja Anu Mäenpää pitää kielten kursseja kaikille sopivina – oli sitten vasta-alkaja tai jo kokenut kielten käyttäjä. Mäenpää painottaa, että kaikenlaisiin tilanteisiin voi saada apua kielten kursseilta. Esimerkkinä hän mainitsee lyhyempiä, englanninkielisiin työhaastatteluihin valmentavia kursseja, kun taas jotkut käyvät monia vuosia opettelemassa kieliä.

Vanaja Koulutus Oy:ssä on räätälöity esimerkiksi hämeenlinnalaisille organisaatioille ryhmäkoulutuksia ruotsissa ja englannissa. Vanaja Koulutus sopii siis parhaiten, kun tarvitaan isommille ryhmille lisäkoulutusta. Kurssit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Vanajaveden Opisto sai Jaakonkadulla käyttöönsä hienot tilat ja ensimmäistä kertaa oman kielistudion. Tämän vuoksi on tulossa uusia, kuuntelukursseja, joissa keskitytään pelkästään kuuntelemisen harjoituksiin. Tällaisia kursseja tarjotaan saksassa, englannissa ja ruotsissa.  Toinen uusi asia kielikoulutuksissa ovat pop-up -kurssit, jotka ovat yhden tai kahden päivän kielikylpyjä. Näihin voi ilmoittautua etukäteen, mutta se ei ole pakollista. Voi myös mennä suoraan paikan päälle. Tällaisia kursseja on ollut tähän mennessä espanjassa ja italiassa ja ne ovat olleet suosittuja.

Vanajaveden Opisto toimii yleensä  kouluttajana, kun opiskelija ilmoittautuu kielikoulutukseen Vanaja Koulutus Oy:n kautta. Ilmoittautujana voi olla yksittäinen opiskelija kuuntelu – tai lyhytkurssille tai sitten koulutus räätälöidään yrityksen koko henkilöstölle.

Tutustu Vanaja Koulutus Oy:n kielikoulutuksiin tästä osoitteesta.

Teksti: Laura Körkkö, viestinnän harjoittelija koulutuskuntayhtymä Tavastia

Sivua päivitetty 24.4.2018 kello 16.05

Uusimmat uutiset

Uhkatilannekoulutus auttaa jokaista

Oletko koskaan miettinyt, että uhkaavat tilanteet, joista luet iltapäivälehdistä, voivat joskus kohdata myös sinua? Miten selviät ehjin nahoin? Tilanteita kannattaa […]

Lue lisää

22.2.2023

Tavastia Koulutus yhteistyöhön Kouluttamon kanssa

Tavastia Koulutus on aloittanut yhteistyön Kouluttamo Oy:n kanssa. Kouluttamo on koulutusten toteuttaja- ja tuotantoyhtiö, joka on erikoistunut lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen […]

Lue lisää

9.11.2022

K-auton korimekaanikkoakatemia RekryKoulutuksena!

Innostutko autoista ja haaveilet urasta niiden parissa? Kiinnostaisiko sinua kouluttautua alalle, jossa töitä osaajille on varmasti tarjolla, nyt ja tulevaisuudessa? […]

Lue lisää

25.5.2022