Uudet POP-UP-kurssit

Muut alkavat kurssit


Jouluinen paperityöpaja 1104127

Taitellaan persoonallisia lahjakuoria, somia lahjapusseja ja tyylikkäitä origamikoristeita, jotka viimeistelevät lahjapaketit. Tutustutaan erilaisiin paperimateriaaleihin ja käytetään luovasti kierrätyspapereita.

La 2.12. klo 10–15 |Tavastia, B-rak., Kätevä-osasto, lk. B1022 | Leena Ruoppa, 6 t, 30 €

Ilmoittaudu tästä!


StreetVibes 1105182

StreetVibes-workshop on tarkoitettu yli 15-vuotiaille jo street-tanssia harrastaneille ja myös heille, ketkä haluavat tutustua uuteen menevään lajiin. Street-tanssi on sekoitus eri katutanssilajien tyylejä. Kurssilla harjoitellaan lajille ominaisia liikkeitä, niin pystyssä kuin lattiatasolla työskennellen. Kurssin aikana tehdään myös lyhyt koreografia. Tervetuloa energisen tanssilajin pariin!

Su 7.1.2018 klo 18–20 | Jaakonkatu 28, Tanssisali Pikkolo | Reetta Wahlman, 3 t, 10 €

Ilmoittaudu tästä!


Flamenco-workshop 1105181

Tutustutaan espanjalaisen flamencotanssin liikekieleen, latautuneeseen tunnelmaan ja flamencon tarkkoihin rytmisääntöihin. Käydään läpi tärkeimpiä rytmejä koputuksia ja taputuksia tehden ja saadaan aikaiseksi myös pieni tanssi. Myös lyhyt oppimäärä flamencon historiasta ja tutustutaan tanssissa käytettäviin välineisiin (kastanjetit, viuhka, huivi). Tulkinta flamencossa on usein hyvin voimakasta ja tunteellista, jopa yltiöpateettista meidän pohjoisesta näkökulmasta, mutta voi sitä loivemminkin tulkita. Kukin omista lähtökohdistaan siis. Rytmistä flamencossa ei voi tinkiä, se on oltava tarkka, mutta tuon tiukan raamin sisällä on melkoinen tulkinnan vapaus. Flamenco ei ole tanssilajina helpoimmasta päästä. Se on melko vaativaa ja tarkkaa. Ja hauskaa! Tanssissa vuorottelevat usein pehmeys ja tiukkuus, pehmeä jatkuvuus ja tarkat tauot. Varusteiksi tukevat kopisevat korkokengät, mielellään remmilliset tai muuten hyvin jalassa pysyvät. Leveästä hameesta saa lisää fiilistä, mutta se ei ole välttämätön.

Voit tulla mukaan myös ilmoittautumatta, jolloin käteismaksu paikan päällä (ota tasaraha, ei pankkikorttia).

La 13.1.2018 klo 16–18 | Jaakonkatu 28, Tanssisali Pikkolo | Anna Haaranen, 3 t, 15 €

Ilmoittaudu tästä!


Muut alkavat kurssit

© 2017 Koulutuskuntayhtymä Tavastia