Liikunta

Naiset makoilee pyöreä

Sano Vee, sano Oo, sano Pee!

Tervetuloa kokeilemaan uusia lajeja tai liikkumaan jo tutuilla kursseilla. Vanajaveden Opisto tarjoaa terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa, elämänkulun eri vaiheissa tapahtuvaa kaikkea fyysistä aktiivisuutta, jonka tavoitteena on terveyden ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen. Voimaa ja elämäniloa!

Työelämän hektisyyden ja vaativan arjen vastapainoksi oman itsensä hoitaminen on tärkeää. Liikunta auttaa ylläpitämään ja parantamaan niin fyysistä kuin henkistäkin kuntoa, se virkistää ja antaa iloa ja voimaa elämään. Se parantaa kestävyyttä ja lihasvoimaa, pitää nivelistön kunnossa ja harjoituttaa koordinaatiota ja tasapainoa.

Perinteisten jumppien, venyttelyiden, kuntosalien ja kehonhuoltokurssien lisäksi on paljon muita tutustumisen arvoisia liikuntalajeja. Uusina kursseina aloittavat liikekimara 10–14-v., HIIT, step & muokkaus, Lihaskuntoa ja kehonhuoltoa sekä dynaaminen flow yoga. Senioreiden vesijumppia ja kuntosaleja on lisätty. HUOM! Jaakonkadulla on erittäin toimiva kuntosali.

Tutustu myös tanssikurssien valikoimaan, sieltäkin löytyy kunnon ylläpitämiseen soveltuvia kursseja.

Liikuntakurssien aikataulut ovat pääasiassa lukukausien 27.8.–2.12.2018 ja 7.1.–28.4.2019 sisällä. Kursseissa on kuitenkin jonkin verran poikkeuksia aloittamis- ja lopettamisajoissa, joten katso tarkkaan omien kurssiesi tiedot! Kaikilla liikuntakursseilla on syysloma vk 42, talviloma vk 9 ja pääsiäisloma 18.–22.4.2019.

Ole ystävällinen äläkä käytä hajusteita osallistuessasi liikuntatunnille, koska salissa voi olla hyvin allergisia opiskelijoita, kiitos!

Lisätiedot

Suunnittelijaopettaja Tuija Telén-Setälä, puh. 040 8686 004 tai tuija.telen-setala@kktavastia.fi

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572
ma–to klo 10–16

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia