Käsityö ja muotoilu

Hanki itsellesi hyvinvointia rentoutumalla käsityön parissa tai haastamalla luovuutesi!

Käsityökurssit tarjoavat elämyksiä ja haasteita, oppimisen iloa ja ongelmanratkaisua. Monimateriaaliset käsityötaidot aktivoivat ideointiin, suunnitteluun ja kokeiluihin, ne kehittävät muotoiluajattelua ja toimivat väylänä omaan käsityöilmaisuun.

Taito kasvaa ja osaaminen syvenee pitkillä kursseilla, kaikessa rauhassa. Ryhmään sitoutuminen innostaa ja aktivoi, ideoita jaetaan samanhenkisessä seurassa.

Käsityöelämysten voimalla irrottaudutaan arjesta ja virkistäydytään. Haasta itsesi ja huomaat oppivasi helposti uusia asioita. Käsityön tekeminen rentouttaa ja edistää ajattelua. Haasteita riittää pitkäänkin harrastaneille. Kaikki kurssit sopivat aloittelijalle, ellei toisin mainita.

Vihreällä lehdellä merkityillä kursseilla on erityisesti huomioitu ekologiset valinnat ja kestävän kehityksen ajatus. Vastuulliseen kuluttamiseen kiinnitetään huomiota. Kursseilla rohkaistaan materiaalien oivaltavaan uusiokäyttöön ja kierrättämiseen.

Käsityön kursseja on eri puolilla opiston toiminta-aluetta: valitse itsellesi parhaiten sopiva ajankohta ja paikka. Ole avoin myös naapurikunnan tarjonnalle.

VOPin tekstiilikäsityön kurssit Hämeenlinnassa pidetään pääasiassa Ammattiopisto Tavastian Kätevä-osastolla, Tavastian kampuksella B-rakennuksessa, os. Hattelmalantie 8.

Keväällä alkavista käsityökursseista ilmoitetaan vuodenvaihteen VOP-lehdessä ja uutiskirjeessä – tilaa VOPin Uutiskirje!

Opintoneuvonta ja lisätiedot

Suunnittelijaopettaja Marjo Ritamäki, puh. 050 5257 393, marjo.ritamaki@kktavastia.fi

Apulaisrehtori, teknisen käsityön opettaja Kari Koski, puh. 0400 820 613, kari.koski@kktavastia.fi

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572
ma–to klo 10–16

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia