Janakkala 117.00 € ti 15:30–17:45 Täynnä, voit ilmoittautua varalle

Iltapäivän keramiikkapaja, Turenki

Syyslukukausi: 12.9.–5.12.2023 (kertoja: 12)

Paja eri taitotasoisille saventyöstäjille. Jos olet aloittelija, harjoittelet muovailemaan savesta esineitä nipistely-, makkara-, levytekniikalla tai dreijaamalla. Opit erilaisia saven pinnan koristelumenetelmiä ja käyttämään lasitteita. Jos olet saven muovailua harrastanut, kertaat ja syvennät osaamistasi eri savilaatujen, teemojen ja tehtävien avulla. Käytössä on yksi dreija, jota voit halutessasi kokeilla. Ensimmäisellä opintokerralla läsnäolosi on välttämätöntä materiaalitilauksen vuoksi. Kurssimaksu sisältää keramiikan polttomaksun.

Kurssi ei kokoonnu 17.10.                 

Lisätiedot

Materiaalit hankitaan yhteistilauksena ja maksat omien materiaaliesi osuuden tilauksesta. Ensimmäisellä kerralla info toimintakäytänteistä, kunkin oppijan taitotason kartoitus, jonka pohjalta tehdään materiaalitilaus. Materiaaleina korkeapolttoiset savet ja lasitteet.
Kurssin aikana harjoittelet keramiikkaesineen valmistusprosessin eri vaiheita, kokeilet ja opit valmistamaan savesta suunnittelemiasi keraamisia koriste- ja käyttöesineitä tai pieniä veistoksia.

Kurssi nro: 1198416
Opettaja: Päivi Kallela
Opetuspaikka: Turenki, Koljalantie 7, A-rak. taideluokka, Koljalantie 7 Janakkala

Näytä kurssin kalenteri