Hämeenlinna 58.00 € la 12:00–15:00 Paikkoja rajoitetusti

Neulo kaarrokevillatakki; opintopistekurssi (2 op)

Syyslukukausi: 23.9.–28.10.2023 (kertoja: 5)

Tule oppimaan islantilaistyylisen kaarokevillatakin valmistusta omien mittojesi mukaan. Kirjoneuleen mallin voit valita kirjojen ohjeista tai opetella miten malleja voi muokata.

Lisätiedot

Ota mukaasi neuleeseen haluamasi lanka ja sille sopivat puikot. Puikot voivat olla sukka- tai pitkät pyöröpuikot. Ensimmäisellä kerralla käymme läpi tarvittavat työvälineet, otamme mitat, teemme tiheysnäytteen ja suunnittelemme väritystä. Kurssi ei kokoonnu la 21.10.

Kurssilla on mahdollisuus suorittaa 2 opintopistettä, joka viedään Oma Opintopolku -palveluun. Suoritusmerkinnän saaminen edellyttää aktiivista osallistumista opetukseen ja annettujen harjoitustehtävien tekemistä. Arviointi suoritetaan hyväksytty / hylätty -maininnalla vain opintosuorituksen haluaville.

Osaamistavoitteet

Kurssin käytyäsi tunnistat islantilaisneuleen, opit tekemään tiheysnäytteen, ottamaan neuleen mitat, laskemaan tarvittavat silmukat, muokkaamaan neuleohjetta omien mittojesi mukaan, neulomaan lankadominanssi kirjoneuletta, päättelemään langanpään neuloen, aukileikkaamaan villatakin ja viimeistelemään neuleen.

Arviointi

Onnistuneen kaarrokeneuleen valmistaminen.

Kurssi nro: 1104125
Opettaja: Päivi Vaarula
Opetuspaikka: Tavastia, B-rak. lk. B1020, Hattelmalantie 8 Hämeenlinna

Näytä kurssin kalenteri