Syyslukukausi: 8.9.–15.11.2022 (kertoja: 4)
Osaatko perusasiat ruoanvalmistuksesta, mutta haluat kehittää taitojasi mukavassa miesporukassa tai olet vielä aloitteleva kotikokkaaja?
Kertaamme perusasioita ruoanvalmistuksesta ja leivonnasta sekä opiskelemme uusia taitoja.
Tutustumme uusiin ruoka-aineisiin ja opettelemme niiden käyttöä. Valmistamme helppoja ja hieman haastavampiakin ruokia kalasta lihasta ja kasviksista jälkiruokaa ja leivontaa unohtamatta. Rohkeasti mukaan vanhat ja uudet kokkaajat – ruoanlaitto on hauskaa – varsinkin miesten kesken!
Aihepiirit sovitaan yhdessä ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Ota essu, sisäjalkineet sekä rasia mukaan. Kokoontumiset 8.9., 15.9., 27.10. ja 15.11.2022.
Kurssimaksu sisältää raaka-aineet.
Kurssi nro: 1311403
Opettaja: Tuulikki Heikkilä
Opetuspaikka: Turenki, Koljalantie 7, A-rak, opetuskeittiö A14, Koljalantie 7 Janakkala
Näytä kurssin kalenteri