Kuvataide

Anna taiteen koskettaa. Kokeile, innostu ja nauti!

Kuvataidekursseilla tutustutaan visuaalisen ilmaisun eri muotoihin, koetaan elämyksiä, vahvistetaan havaintokykyä ja kehitetään kuvallista ajattelua. Opiskelijaa kannustetaan nauttimaan kuvataiteesta, arvostamaan omaa ja muiden työskentelyä.

Kuvataidekurssit tarjoavat välineitä ja väylän oman kuvataidesuhteen luomiseen. Halutessaan opiskelija voi suunnitelmallisesti laajentaa kokemuspohjaansa kuvantekemisessä. Visuaalista ilmaisuaan ja taitojaan voi kehittää pitkäjänteisesti luomalla oman opintopolun kuvataiteen kursseista, kohti avoimen yliopiston monivuotisia opintokokonaisuuksia.

Kokeile ja haasta itseäsi lyhyillä kursseilla, joilla keskitytään intensiivisesti tiettyyn teemaan tai ilmiöön. Kurssitarjontaa on myös päiväaikaan ja viikonloppuisin. Kuvataidekurssit sopivat myös valmentautumiseen visuaalisten alojen ammatillisiin opintoihin.

Vanajaveden Opisto tekee yhteistyötä Hämeen kesäyliopiston ja Hämeenlinnan Taiteilijaseura ry:n kanssa, www.hameenlinnantaiteilijaseura.fi.

 Näyttelytoiminta on olennaisesti opiskeluun kuuluvaa: luovaan työskentelyyn kuuluu työn esillepano sekä katseltavaksi ja arvioitavaksi asettaminen. Näyttelyt ovat ikkuna oppimiseen ja kehittymiseen. Vierailut näyttelyihin ja opintomatkat voivat olla osa kurssin sisältöä.

Ilmoittaudu ajoissa ja anna sähköpostiosoitteesi

  • Kurssin käynnistymisestä päätetään viikkoa ennen sen alkamista, ellei kurssin kohdalla mainita toisin.
  • Kurssikohtaiset kokoontumispäivät, tarkempi sisältö ja tietoja tarvittavista työvälineistä tai materiaaleista, ks. netistä ko. kurssin kohdalla ”lisätiedot”.
  • Lyhyille intensiivikursseille ilmoittautuneille lähetetään yleensä tiedot tarvikkeista – anna sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi.
  • Materiaalit ja välineet opiskelija hankkii ja maksaa itse.

Uusista kuvataiteen kursseista ilmoitetaan VOPin uutiskirjeessä ja vuodenvaihteen VOP-lehdessä – tilaa VOPin uutiskirje!  

Opintoneuvonta ja lisätiedot

 Suunnittelijaopettaja Marjo Ritamäki, puh. 050 5257393, marjo.ritamaki@kktavastia.fi

Vanajaveden Opisto

Asiakaspalvelu ma–to klo 10–14
puh. 03 6581 800
vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia