Venäjä

Alkeiskurssit

Kyrilliset kirjaimet, ääntäminen, tervehdykset ja hyvästelyt, ammatti, kansallisuudet, kuulumiset, perhe, siviilisääty, kellonajat, kielitaito; olla-verbi, sananpaino, lukusanat, substantiivin suku, persoonapronominit ja possessiivipronominit, yksikön prepositionaali, verbin taivutus.

Venäjä 2

Viikonpäivät, liikennevälineet, vapaa-ajan vietto, harrastukset, kuukaudet ja vuodenajat, matkustaminen; yksikön akkusatiivi, genetiivi ja instrumentaali, monikon nominatiivi, liikeverbit, preteriti, järjestysluvut.

Venäjä 3-4

Tien kysyminen ja neuvominen, lomanvietto, juhlat, onnittelut ja maljapuheet, ostosten tekeminen, ateriat; futuuri, lukusanat 100-1000, yksikön instrumentaali ja prepositionaali (jatkoa), yksikön datiivi, adverbit.

Venäjä 5 ja edistyneemmät

Asunto, asuminen, sairaudet, sairastuminen, olotila, tunnetila, ulkonäkö, pukeutuminen, teatterissa, elokuvissa, konsertissa käynti, arkielämä ja kotityöt, sää, luonto ja luonnonsuojelu, ihmissuhteet, mielipiteen ilmaiseminen; monikon genetiivi, prepositionaali, akkusatiivi, instrumentaali ja datiivi, verbin aspektit, komparatiivi ja superlatiivi, imperatiivi, partisiippi ja gerundi.

Vanajaveden Opisto

Asiakaspalvelu
puh. 03 6581 800
ma–to klo 10–16
vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2021 Koulutuskuntayhtymä Tavastia