Käsityö ja muotoilu

Käsityökursseilta elämyksiä ja haasteita, hyvinvointia ja oppimisen iloa.

Monimateriaaliset käsityötaidot aktivoivat ideointiin, suunnitteluun ja kokeiluihin, ja ne kehittävät muotoiluajattelua ja toimivat väylänä omaan käsityöilmaisuun.

Taito kasvaa ja osaaminen syvenee pitkillä kursseilla, kaikessa rauhassa. Ryhmään sitoutuminen innostaa ja aktivoi, ideoita jaetaan samanhenkisessä seurassa.

Käsityöelämysten voimalla irrottaudutaan arjesta ja virkistäydytään. Haasta itsesi ja huomaat oppivasi helposti uusia asioita. Käsityön tekeminen rentouttaa ja edistää ajattelua. Tavoitteita riittää pitkäänkin harrastaneille ja tarjontaa voi hyödyntää myös ammatillisesti. Kaikki kurssit sopivat aloittelijalle, ellei toisin mainita.

Kursseilla huomioidaan ekologiset valinnat ja kestävän kehityksen ajatus. Vastuulliseen kuluttamiseen kiinnitetään huomiota. Kursseilla rohkaistaan materiaalien oivaltavaan uusiokäyttöön ja kierrättämiseen.

Käsityön kursseja on eri puolilla opiston toiminta–aluetta – ole avoin myös naapurikunnan tarjonnalle. VOPin tekstiilikäsityön kurssit Hämeenlinnassa pidetään pääasiassa Ammattiopisto Tavastian Kätevä-osastolla, Tavastian kampuksella B-rakennuksessa, os. Hattelmalantie 8.

Uusista käsityökursseista ilmoitetaan VOPin uutiskirjeessä ja vuodenvaihteen VOP-lehdessä – tilaa VOPin uutiskirje!

Opintoneuvonta ja lisätiedot

Suunnittelijaopettaja Marjo Ritamäki, puh. 050 5257 393, marjo.ritamaki@kktavastia.fi

Apulaisrehtori, teknisen käsityön opettaja Kari Koski, puh. 0400 820 613, kari.koski@kktavastia.fi

Vanajaveden Opisto

Asiakaspalvelu ma–to klo 10–14
puh. 03 6581 800
vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia