Maksut ja alennukset

Kurssimaksun maksaminen

Lasku kustakin kurssista lähetetään kotiosoitteeseen tai ilmoitettuun laskutusosoitteeseen. Laskutus voi alkaa jo ennen kurssin ensimmäistä kokoontumispäivää.

Jos laskussa on epäselvyyksiä, ota välittömästi yhteys opiston asiakaspalveluun. Huomautuslaskut ja perinnän olemme ulkoistaneet Intrum Justitia Oy:lle. Uusille kursseille ilmoittautuminen ei ole mahdollista, mikäli aiempien lukuvuosien kurssimaksuja on maksamatta.

Laskun voi maksaa pankkitilille tai opiston asiakaspalveluun (käteinen, pankkikortti, kulttuuri- ja liikuntasetelit ja -kortit).

Ks. Maksutavat

Seniorialennus 20 % liikunta- ja senioritanssi- ja seniorisirkuskursseista

Annamme 20 % alennuksen kaikista liikuntakursseista sekä senioritanssi- ja seniorisirkuskursseista eläkeläisille ja vuonna 1954 tai sitä ennen syntyneille. Alennus myönnetään automaattisesti iän perusteella. Nuorempien eläkeläisten tulee esittää opiston asiakaspalvelussa työeläkekortti heti kurssille ilmoittautumisen jälkeen ennen laskutusta.

Työttömien alennus 50 %

Työttömät työnhakijat saavat 50 % alennuksen kurssimaksusta lukuun ottamatta yksilö- ja duetto-opetusta sekä taiteen perusopetusta. Työttömyys pitää todistaa esim. TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelusta saatavalla todistuksella (voi lähettää skannattuna vop.toimisto@kktavastia. fi). Alennusta ei oteta huomioon jälkikäteen, jos kurssi on jo laskutettu.

Janakkalan kunta myöntää hakemuksesta enintään 50 € opintosetelin työttömille janakkalalaisille. Etua haetaan kunnan henkilöstöjohtajalta Janakkalan kunnan nettisivuilta ja palvelutoimisto Lyylistä saatavalla lomakkeella.

Keskeyttäminen

Jos keskeytät kurssin, kurssimaksua ei palauteta.

Opetuskerran peruuntuminen

Opisto ei vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista sali- tai muiden vuorojen peruuntumisista. Opetuskerran peruuntumisesta ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan opiskelijoille tekstiviestillä. Peruuntuneet opetuskerrat pyritään pitämään myöhemmin lukuvuoden aikana, mikäli niitä on enemmän kuin yksi.

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia