Ajankohtaista

Jättiläisen helmet – VOPin kuvataidekoulun näyttely

Kuvataidekoulun näyttely Aulangon kylpylän aulassa VOPin lasten ja nuorten kuvataidekoulun yhteinen aihe 2018–2019 oli suomalaiset uskomusolennot perustuen Eero Ojasen kirjaan … Lue lisää »

Aarrejahti

Tuuli löytää keskeneräisen palapelin kasvimaaltaan ja huomaa sen olevan aarrekartta… Mitä sitten tapahtuu? Se selviää VOPin lasten ja nuorten kuvataidekoulu … Lue lisää »

VII Pillipäivät Hämeenlinnassa ja Lammilla la–su 17.–18.8.

Kaksipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen kansanomaisista puhallinsoittimista kiinnostuneita: harrastajia ja ammattilaisia, muusikoita, tutkijoita, soitinrakentajia ja muuten vain kiinnostuneita. Tämä vuonna teemana … Lue lisää »

Kansalaisopisto-opiskelija käyttää vähemmän sote-palveluita

Kansalaisopistoilla on tärkeä rooli kuntalaisten hyvinvoinnin, osaamisen ja aktiivisuuden ylläpitäjänä ja kehittäjänä, mikä näkyy myös sote-palveluiden käytössä. Kansalaisopisto siis tuottaa … Lue lisää »

Kuvia Iittalan tanssinäytöksestä 2019

Kuvagalleriaan tästä.

Taidokkaita esityksiä VOPin kevään sirkusnäytöksessä

Katso kaikki kuvat täältä!

Haluatko digivertaiseksi?

Huonomminkin voisit aikaasi käyttää! Vanajaveden Opistossa on alkanut 2-vuotinen projekti, jossa opastetaan ihmisiä selviytymään digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Ilmaiset opastukset alkavat loppukeväästä … Lue lisää »

Katso videolta näytteitä VOPin tarjonnasta!

Kevään ensimmäiset uudet kurssit käynnistyvät jo 14.1 alkaen, joten ilmoittaudu heti! Voit selata uusia alkavia kursseja täältä. Kevään 2019 uudet kurssit … Lue lisää »

Finlandia-palkittu Olli Jalonen vieraili VOPissa

Vanajaveden Opistolla oli torstaina 29.11. ilo onnitella ensimmäisten joukossa keskiviikkona kirjallisuuden Finlandia-palkinnon voittanutta Olli Jalosta. Jalonen vieraili Timo Koivun vetämän Äijien … Lue lisää »

Kansalaisopisto-opiskelulla positiivisia vaikutuksia sekä yksilölle että yhteiskunnalle

Kansalaisopisto-opiskelulla on merkittäviä suoria ja välillisiä hyötyjä sekä yksilölle että yhteiskunnalle, selviää Kansalaisopistojen liiton tuoreesta tutkimuksesta Kansalaisopiston aikuisopiskelijat luokkakuvassa: kansalaisopiston merkitys … Lue lisää »

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia