SirTa

Sirtakuva tekstilläSirTa on Vanajaveden Opiston uusi 2-vuotinen opintokokonaisuus, jossa yhdistyvät sirkus- ja tanssitaide. Opinnoissa ja esityksissä ovat mukana myös musiikki, teatteri-ilmaisu ja visuaaliset taiteet, joten voidaan puhua monitaiteellisesta ja vuorovaikutteisesta kokonaisuudesta. Opiskelija saa kokea, miten eri taidelajit toimivat yhdessä. Samalla hän kehittyy omissa lajeissaan ja vahvistuu ilmaisussaan. Opiskelun tavoitteena voi olla paitsi uusien taitojen oppiminen myös esimerkiksi liikkuvuuden parantaminen, ilmaisun ja luovuuden kehittäminen, virkistys ja tutustuminen sirkukseen ja tanssiin. SirTa tukee osaltaan yksilön fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia ja luovuutta, antaa voimavaroja työssä jaksamiseen ja tarjoaa elämyksiä ja liikkumisen iloa.

Esiintyminen on olennainen osa opiskelua. Esitykset ovat avain oppimiseen ja kehittymiseen ja tuovat luottamusta omiin kykyihin.

Koulutusaika ja -hinta

Opetus järjestetään pääasiassa arki-iltaisin pari kertaa viikossa, joskus viikonloppuisin ja osaksi monimuotoisesti verkkoa hyödyntäen. Lukuvuosi maksaa 145 €.

Hakeminen

Osallistujan alaikäraja on 16 vuotta, yläikärajaa ei ole. Fyysinen rajoite tai ikä huomioidaan, kun osallistujille laaditaan henkilökohtaiset opetussuunnitelmat. Koulutukseen voi hakeutua, mikäli täyttää 16 vuotta aloitusvuoden aikana.

Syksyllä 2016 alkavaan koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella missä kerrot itsestäsi, harrastustaustoistasi ja toiveistasi, viimeistään pe 8.5.2016 mennessä. Jos olet alle 18-vuotias niin hakemuksessai tulee olla huoltajan suostumus, allekirjoituksen muodossa. Toukokuussa suunnitellaan jokaisen henkilökohtainen opetussuunnitelma.

Lähetä hakemus

  • Vanajaveden Opisto
    Tuija Telén-Setälä
    Paasikiventie 2
    13200 Hämeenlinna

Lisätiedot

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia