MUPO

Aikuisten taiteen perusopetus musiikissa (MUPO)

Opetus perustuu opetushallituksen antamiin musiikin yleisen tai laajan oppimäärän opetussuunnitelmaperusteisiin.

Tavoitteena on luoda edellytyksiä hyvän musiikkisuhteen syntymiselle ja musiikin itsenäiselle ja elämänikäiselle harrastamiselle opiskelemalla musiikin tietotaitoa kannustavassa ympäristössä.  Vanajaveden opistossa opintokokonaisuuksia on neljä: yksinlaulu ja siihen liittyvät opintojaksot, yhteismusisointi eri opintojaksoilla, musiikin perusteiden opintojaksot ja musiikkiteatteri.

Perusopinnot

Lukuvuosimaksu laskutetaan kahdessa erässä á 380 €. Musiikin perusteiden kursseille ja lauluyhtyeeseen otetaan mukaan myös muita laulunopiskelijoita sekä kuorolaulajia.

Syventävät opinnot

Opinnot on tarkoitettu Mupon perusopinnot suorittaneille tai vastaavat taidot ja tiedot jossakin musiikkioppilaitoksessa hankkineille opiskelijoille. Opetussuunnitelma seuraa SML:n laajaa oppimäärää edeten vuosi kerrallaan painotuksia vaihdellen. Kolmantena vuonna opiskelijat keskittyvät laulun tasosuorituksen valmistamiseen saaden opetusta sitä varten laulutunneilla ja esiintymisharjoituksissa. Lauluyhtye on erillinen kurssi ja laskutetaan erikseen. Lukuvuosimaksu laskutetaan kahdessa erässä á 320 €.

Lisätiedot ja opintoneuvonta

Suunnittelijaopettaja Hanna Vainionpää, puh. 050 5287 523

Opetussuunnitelmat

Aikuisten taiteen perusopetus musiikissa, yleinen oppimäärä

Aikuisten taiteen perusopetus musiikissa, laaja oppimäärä, syventävät opinnot

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia